• تاریخ انتشار : 1402/12/05 - 11:00

بازدید شبانه نمایندگان سازمان تعزیرات حکومتی از مراکز درمانی دانشگاه

نمایندگان سازمان تعزیرات حکومتی از بیمارستان کودکان مفید و درمانگاه شبانه روزی شهرداری منطقه سه در نوبت کاری شب بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت درمان، در این بازدید دکتر آرش لشکری سرپرست اداره کل امور بهداشت، دارو و درمان سازمان تعزیرات حکومتی و بهمن حسن بیگی مدیرکل نظارت و هماهنگی گشت های مشترک سازمان تعزیرات حکومتی و دکتر خدیجه مالمیر سرپرست مدیریت نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه حضور داشتند.

دکتر آرش لشکری در این بازدید ضمن حضور در بخش های اورژانس و بستری در مراکز مذکور از نزدیک به بررسی روند خدمت رسانی به بیماران پرداخته و آن را مثبت ارزیابی کردند.

براساس این گزارش وضعیت پرداخت کارانه پرستاران، وضعیت اشغال تخت های اورژانس، بررسی پرونده‌های بیماران، گفت‌وگو با بیماران و همراهان و ارزیابی رضایتمندی آنان از مهمترین موضوعات مورد بررسی در این بازدید بود.