اخبار

  • تاریخ انتشار : 1404/08/08 - 14:18
  • بازدید : 32
  • تعداد بازدید : 26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید معاون آموزشی وزارت بهداشت از روند برگزاری آزمون دکتری در دانشگاه

آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) با حضور 884 داوطلب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد و معاون آموزشی وزارت بهداشت روند برگزاری آزمون را مورد ارزیابی قرار داد.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و به نقل از مدیریت مرکز آزمون دانشگاه،آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی  از ساعت ۹ صبح روز پنجشنبه هشتم آبان‌ماه همزمان با دانشگاه های علوم پزشکی کشور و به صورت کاغذی در دانشکده پزشکی برگزار شد.

 

بر اساس این گزارش در جریان این رویداد علمی، دکتر سید جلیل حسینی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن بازدید از حوزه برگزاری آزمون در دانشگاه، روند برگزاری آزمون را مطلوب توصیف کرد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، تعداد کل شرکت کنندگان در این آزمون هزارو 204 داوطلب اعلام شد که از این تعداد ۸۸۴ نفر حاضر و ۳۲۰ نفر غایب بودند.

 

 مدت زمان برگزاری آزمون با توجه به رشته‌های موجود بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ دقیقه متغیر در نظر گرفته شد.

 

نتایج اولیه این آزمون متعاقباً از طریق سایت سازمان سنجش آموزش پزشکی به نشانیhttps://sanjeshp.ir/ اعلام خواهد شد.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار:7701س.ق

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 163210
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.