• تاریخ انتشار : 1402/09/15 - 13:01
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید معاون آموزشی وزارت بهداشت از نحوه برگزاری آزمون بورد در دانشکده دندانپزشکی

معاون آموزشی وزارت بهداشت و دبیر شورای آموزش پزشکی به همراه دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، از نحوه برگزاری سی و نهمین آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی دندانپزشکی در دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده دندانپزشکی، دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در این بازدید، روند برگزاری آزمون مذکور را مطلوب ارزیابی کرد.

دکتر رضا یزدانی دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت از زحمات دست‌اندرکاران برگزاری این آزمون در دانشکده دندانپزشکی شهیدبهشتی تقدیر کرد.

وی با اشاره به بازدیدهای میدانی خود، از نحوه برگزاری آزمون‌های کتبی و شفاهی چهار گروه آموزشی مذکور در این دانشکده ابراز رضایت کرد و خواستار تداوم این همکاری در دوره های آتی شد.

براساس این گزارش سی و نهمین آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی دندانپزشکی در  چهار گروه جراحی، بیماری ها، ترمیمی و ارتودنسی 14 و15 آذرماه در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار مراکز و دانشکده ها

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.