• تاریخ انتشار : 1402/09/25 - 13:41

برپایی اولین خیمه دانشجویی در میدان تجریش

هیئت مکتب الشهدا انجمن اسلامی دانشجویان 1348 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به مناسبت ایام فاطمیه، اولین خیمه دانشجویی را در فضایی خارج از فضای دانشگاهی برپا کردند.

مهران علامی  دبیر انجمن اسلامی دانشجویان 1348 در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از برپایی اولین خیمه دانشجویی خارج از محیط دانشگاه در سطح کشور به مناسبت ایام فاطمیه خبر داد و گفت: به همت هیئت مکتب الشهدا انجمن اسلامی دانشجویان 1348 سه خیمه دانشجویی، به مدت پنج شب در میدان تجریش برپا شده است.

وی ادامه داد: نزدیک به صد دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سه خیمه با محوریت غربالگری، فرهنگی و پذیرایی از چهارشنبه شب به مراجعین خدمت ارایه می‌دهند و این خیمه‌ها تا فردا شب در یکی از اصلی‌ترین میادین شهر پابرجا می‌ماند.

علامی از حضور حداقل یک رزیدنت یا اینترن در خیمه پزشکی خبر داد و افزود: در این خیمه مشاوره تغذیه، پزشکی، روان و زنان و غربالگری فشارخون، دیابت و اکسیژن خون انجام می‌شود. در خیمه فرهنگی نیز با محوریت کودکان، داستان نویسی و طراحی، برنامه‌هایی در حال اجراست.

وی در پایان عنوان کرد: خیمه‌ها هرشب از ساعت 20 تا 23 پابرجا بوده و فردا، یکشنبه از ظهر فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.