اخبار

  • تاریخ انتشار : 1398/05/06 - 14:22
  • بازدید : 496
  • تعداد بازدید : 74
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دومین کمیته پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور در شبکه بهداشت و درمان شمیرانات

دومین جلسه کمیته پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور با حضور تمامی اعضا در شبکه بهداشت و درمان شمیرانات تشکیل شد.

دومین جلسه کمیته پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور با حضور تمامی اعضا در شبکه بهداشت و درمان شمیرانات تشکیل شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، در ابتدای این نشست دکتر ایمان عموزاده مدیر شبکه ضمن بیان سخنانی بر اهمیت مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور به ویژه لوازم آرایشی و بهداشتی تاکید کرد.

وی در ادامه سخنان خود به بیان توضیحاتی درخصوص اقدامات انجام شده در این زمینه در منطقه شمیرانات پرداخت.

سپس گزارش پروتکل و روند بازرسی از مراکز آرایشی و بهداشتی منطقه تحت پوشش توسط خلیلی کارشناس غذا و مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو  ارایه شد و در ادامه اعضا به بحث و بررسی درخصوص دستور کار جلسه پرداختند.

در نهایت پس از بحث و تبادل نظر حاضران 8 مورد به تصویب رسید و مقرر شد پیگیری های لازم برای تحقق و اجرای مصوبه ها از سوی سازمانهای مربوطه انجام پذیرد.

بنا به این گزارش در کمیته مذکور  با حضور نمایندگان سازمان های مختلف راههای پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور از جمله مواد خوراکی و آشامیدنی، لوازم آرایشی و بهداشتی، تجهیزات و ملزومات پزشکی، داروها و مکمل ها مورد بررسی قرار می گیرد.

در این کمیته نمایندگانی از فرمانداری شمیرانات، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، اداره ورزش و جوانان، اداره جهاد کشاورزی، سرکلانتری یکم، آموزش و پرورش منطقه یک، صنعت و معدن و معاونت غذا و داروی دانشگاه حضور داشتند.

انتهای پیام/

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 81085
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.