• تاریخ انتشار : 1402/08/06 - 12:32

برگزاری مسابقه کتابخوانی "ایران جوان بمان"

مسابقه کتابخوانی دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ با محوریت کتاب ایران جوان بمان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی، دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ با شعار "ایران جوان بمان" در هفت بخش نمایشنامه‌نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی، برنامه های رادیویی برگزار خواهد شد.

براساس اعلام دبیرخانه دانشگاهی جشنواره بین‌المللی سیمرغ؛  بخش مسابقه کتابخوانی این جشنواره با معرفی کتاب "ایران جوان بمان" به نویسندگی محسن عباسی ولدی برگزار می شود.

علاقه‌مندان به شرکت در این بخش می‌توانند پس از بهره‌گیری از پادکست تولید شده براساس محتوای کتاب مذکور، برداشت آزاد خود را به صورت فایل صوتی یا تصویری به مدت پنج تا  10 دقیقه در سامانه بارگذاری کنند.

برای کسب اطلاعات تکمیلی به سایتwww.festivalf.ir مراجعه کنید.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.