اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/04/18 - 08:58
  • بازدید : 356
  • تعداد بازدید : 355
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری وبینار تخصصی فناوری تصویربرداری پزشکی در دانشکده پیراپزشکی

وبینار تخصصی کاربرد Perfusion CT در بیماران مبتلا به سکته مغزی ایسکمیک حاد توسط دانشکده پیراپزشکی با همکاری دانشکده مجازی، مدیریت و آموزش پزشکی برگزار می‌شود.

 

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده پیراپزشکی، این وبینار تخصصی سه شنبه 20 تیرماه از ساعت 10 تا 12 برگزار می شود.

 

متخصصان و دستیاران مغز و اعصاب و جراحی اعصاب،   متخصصان و دستیاران رادیولوژی و کارشناسان رادیولوژی می توانند در این وبینار تخصصی شرکت کنند.

 

 دکتر فریبرز فائقی رییس دانشکده پیراپزشکی و فیزیست بالینی تصویربرداری در این وبینار به ارایه مباحث مربوطه در این زمینه می پردازد.

 

به گفته وی استروک ایسکمیک حاد (AIS) یکی از عوامل مهم بیماری و مرگ و میر در سراسر دنیا به شمار می‌رود که تشخیص سریع و دقیق این بیماری به انتخاب راهکارهای مناسب درمانی و اجرای به موقع آنها کمک کرده و از اهمیت ویژه‌ای در فرایند درمان برخوردار است.

 

این دانشیار دانشگاه Perfusion CT را یک تکنیک تصویربرداری غیرتهاجمی ذکر می‌کند که به دلیل توانایی اندازه گیری کمی پارامترهای همودینامیکی از قبیل CBV وCBF, MTT و ...  به عنوان یک تکنیک ضروری و کاربردی در تشخیص و درمان بیماران AIS شناخته شده است.

 

بر اساس این گزارش  از کاربردهای مهم و اصلی این تکنیک می توان به  تایید تشخیص AIS، شناسایی ناحیه penumbra، کمک به تصمیم گیری پیرامون به کارگیری تکنیک‌های Thrombolytic توسط متخصصان مغز و اعصاب و جراحی اعصاب، ارزیابی بعد از انجام تکنیک‌های Reperfusion،    کمک به برآورد دقیق‌تر پیش آگهی درمان، کمک به تشخیص‌های افتراقی دقیق‌تر  اشاره کرد.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 128859
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.