اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/06/29 - 15:47
  • بازدید : 421
  • تعداد بازدید : 420
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

برگزاری کارگاه توانمندسازی اساتید گروه معارف اسلامی کلان مناطق ده و شش

کارگاه توانمندسازی اساتید گروه معارف اسلامی کلان مناطق ده و ششم دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌های تهران، قم، قزوین و البرز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده آموزش پزشکی و فناوری های یادگیری،  این کارگاه با هدف به کارگیری روش‌های تدریس نوین و روش‌های ارزیابی فراگیر، ارتقای سطح کیفی عملکرد از طریق افزایش سطح توانایی دانش و مهارت اعضای هیات علمی و ایجاد انگیزه برای بکارگیری روش های نوین تدریس در بین اعضای هیئت علمی گروه معارف اسلامی  برگزار شد.

 

در این کارگاه حجت الاسلام و المسلمین دکتر رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ضمن تقدیر از زحمات دست اندرکاران برگزاری این کارگاه  گفت:  اساتید گروه معارف اسلامی گروهی اثرگذار به خصوص در سال اول ورود دانشجویان هستند. در مجموع دروس معارف سنگربان هستند و در مجموعه دانشگاهی باری را بر دوش خود دارند و به واسطه ماموریت خود پاسخگو هستند.

 

 وی  ضمن ارایه گزارشی درخصوص ارزشیابی اعزام حدود 700  نفر از اساتید معارف به خوابگاه ها، بیمارستان ها و مراکز دانشگاهی  از زحمات آنان در این راستا تقدیر کرد و گفت: وظیفه  ما به عنوان مبلغ و مفسر و مبین اصول دینی این است که باید در فضای دانشگاه ها که در اختیار ما گذاشته شده قرار بگیریم.

 

در ادامه دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت نیز با توجه به ارتباط این گارگاه به بحث آموزش نکاتی را یادآور شد.

 

وی گفت: حدود 270 هزار دانشجو در حوزه پزشکی و 21 هزار هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی حضور دارند که هدف مهم ما تربیت افرادی است که در ارتباط با سلامت مردم هستند.

 

دکتر باقری فرد یادآور شد: طبق تعاریف سازمان جهانی بهداشت از سلامت ، سلامت معنوی مفهومی است که در تمام ابعاد سلامت اثر گذار است و در این راستا دروس  معارف در برنامه های آموزشی قرار دارد.

 

وی با اشاره به این که روش های تدریس و یادگیری تغییر کرده است  گفت: ما با نسلی از دانشجویان در فضاهای یادگیری مختلفی روبرو هستیم که باید یک استاد معارف هنر چگونگی ارایه دروس و مطالب و به روزرسانی خودش را داشته باشد .

 

دکتر باقری فرد یادآور شد:  ضمن این که باید کلیه احکام و معارف مثل مکتب حاج قاسم و دفاع مقدس و ... در برنامه ها ارایه شود.  

 

وی ضمن تشکر از اساتید گروه معارف به هماهنگی این اساتید با گروهها و مدیران گروه اشاره داشت  که این ارتباط و هماهنگی ها بیشتر صورت گیرد.

 

دکتر باقری فرد در خاتمه سخنان خود با اشاره به تعداد کم اعضای هیئت علمی این گروه خاطرنشان کرد که برنامه ها و فراخوان هایی برای این گروه در دست اجرا است.

 

ر ابتدای کارگاه  دکتر سلیمان احمدی رییس دانشکده آموزش پزشکی و فناوری های یادگیری، با اشاره به این که توانمند سازی اساتید مبنای نظر و یکی از اهداف دانشکده است یادآور شد که این کارگاه آموزشی در راستای طراحی برنامه های آموزشی مورد نیاز برای گروه معارف اجرا می شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین دکتر خدیوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز ضمن بیان سخنانی به اهمیت دروس معارف در حوزه پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی اشاره کرد.

 

دکتر غلامرضا حسن زاده دبیر شورای عالی برنامه ریزی آموزش علوم پزشکی نیز در این کارگاه از معاونت آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها که با یک نگاه تحولی و تغییرات مثبت به آموزش و برنامه های مربوطه نظر دارند  تقدیر کرد.

 

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به شاگرد پروری که می تواند در راستای ارتباط اساتید با دانشجویان کمک کننده و راهگشا باشد یادآور شد که این کارگاه نیز برای توانمندسازی اساتید به صورت منطقه ای برگزار می شود .

 

وی به عنوان یکی از مدرسان این کارگاه با اشاره به ویژگی های یک استاد به تبینن آموزش موثر همراه با کارگروهی پرداخت و تاکید کرد اساتید علاوه بر این که باید در حوزه آموزش نقش ایفا کنند  باید به عنوان یک تسهیل گر و طراح برنامه در فرآیند یادگیری وارد شوند .

 

براساس این گزارش کارگاه مذکور با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکتر باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر حسن زاده دبیر شورایعالی برنامه ریزی آموزش علوم پزشکی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر خدیوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سلیمان احمدی رییس دانشکده آموزش پزشکی و فناوری های نوین یادگیری، دکتر سارا شهبازی معاون مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت ، مدیران گروه و اساتید مدعو گروه معارف اسلامی استان های تهران ( دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی،ایران ، بقیه الله، ارتش ،علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ، شاهد، قم، البرز 27 شهریورماه برگزار شد.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار مراکز و دانشکده ها
  • کد خبر : 131729
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.