• تاریخ انتشار : 1397/04/17 - 11:24

بیست و هفتمین نشست شورای فرهنگی دانشکده پزشکی برگزار شد

بیست و هفتمین نشست شورای فرهنگی دانشکده پزشکی دانشگاه باحضور دکتر طبیبی رئیس دانشکده پزشکی، 13 تیرماه دراین دانشکده برگزار شد.

دراین نشست که باحضور دکتر بهادری معاون پشتیبانی، دکتر کرامتی نیا معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر عباس زاده مدیر امور دانشجویی، پورتقی مسئول حراست دانشکده، مشاور معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده،کارشناس مقام معظم رهبری در دانشکده پزشکی، رابط فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، مسئول بسیج دانشجویی وکارشناسان دانشکده برگزار شد؛ بر برنامه ریزی منسجم به منظور کاهش هزینه برنامه های دانشجویی تاکید شد.
دکتر طبیبی رئیس دانشکده دراین جلسه با تاکید بر افزایش ارتباط معاونت دانشجویی و فرهنگی با شهرداری ها و بنیادهای فرهنگی جهت جبران برخی هزینه های فرهنگی، برنامه ریزی منسجم و دقیق برای کاهش هزینه برنامه های دانشجویی را مهم و اساسی برشمرد.
رئیس دانشکده پزشکی استفاده از اسپانسرها برای تامین هزینه برنامه های فرهنگی و حفظ ارتباط با فارغ التحصیلان دانشگاه را از سیاست های آتی دانشکده عنوان کرد.
درنشست مذکور همچنین درخصوص لزوم افزایش سرانه بودجه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده پزشکی، برگزاری جشن
فارغ التحصیلی، اردوهای دانشجویی و تغییر ساعت فرهنگ؛ بین حاضران بحث و تبادل نظر صورت گرفت.