• تاریخ انتشار : 1402/11/10 - 14:09

تجهیز آزمایشگاه بیمارستان مفید از محل وام بانک جهانی

مدیریت امورآزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه از تحویل تجهیزات پزشکی آزمایشگاهی از محل وام بانک جهانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از معاونت درمان ، دکتر سید محمدرضا یثربی ضمن بیان این مطلب گفت: این تجهیزات به منظور تقویت منابع و افزایش ظرفیت تشخیص آزمایشگاهی به آزمایشگاه دولتی بیمارستان کودکان مفید به عنوان آزمایشگاه مرجع(مرکزی) اختصاص داده شد.

وی افزود: انتقال و نصب تجهیزات مذکور با هماهنگی وزارت بهداشت، آزمایشگاه مرجع سلامت پس از ایجاد فضای مناسب در بیمارستان کودکان مفید در قالب پروژه پاسخ به فوریت کووید 19 در کشور ایران (ICERP-AF) انجام گرفت.

به گفته دکتر یثربی تجهیزاتی که در قالب پروژه مذکور به دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اختصاص یافت، شامل یک دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی، یک دستگاه سل کانتر هماتولوژی، یک دستگاه  مربوط به آزمایشات میکروبی BACTec، دستگاه انجام آنتی بیوگرام به همراه کیت‌ها و محلول‌های مصرفی مربوطه و همچنین سه میکروسکوپ بود.

مدیر امور آزمایشگاه‌های معاونت درمان خاطرنشان کرد: با نصب و استقرار این دستگاه‌های جدید در بیمارستان کودکان مفید امکان ارایه خدمت‌ به بیماران با سرعت و دقت بیشتر و کیفیت بهتری انجام می شود.

براساس این گزارش دکتر یثربی ضمن حضور در آزمایشگاه بیمارستان کودکان مفید از نزدیک به ارزیابی نحوه ارایه خدمت به بیماران و مراجعان این مرکز پرداخت و آن را مطلوب برشمرد.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.