• تاریخ انتشار : 1402/12/05 - 09:55

تقدیر از مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه در جشنواره جایزه ملی ایثار

مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موفق به کسب رتبه سوم کشوری در هشتمین جشنواره جایزه ملی ایثار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت آموزشی، معاون آموزشی وزارت بهداشت و مدیر کل و دبیر ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت با اهدای لوح تقدیر از ستاد شاهد و ایثارگر و مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تقدیر کردند.

دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در هشتمین جشنواره جایزه ملی ایثار و برگزاری داوری منطقه ای و کشوری این جشنواره  موفق به کسب رتبه سوم کشوری با دو منتخب نهایی در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شده است.

کسب این رتبه و برگزاری داوری منطقه‌ای و کشوری برای نخستین بار با تلاش دانشجویان شاهد و ایثارگر و همراهی کارشناسان مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر رقم خورده است.

براساس این گزارش همایش کشوری تجلیل از منتخبان هشتمین جشنواره جایزه ملی ایثار و دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در بندرعباس برگزار شد.