توفیق معاونت غذا و دارو در کسب رتبه اول کشوری در ارزیابی عملکرد
معاون غذا و داروی دانشگاه از کسب رتبه اول کشوری توسط این معاونت در ارزیابی عملکرد معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برای دومین سال پیاپی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر جمشید سلام زاده معاون غذا و داروی دانشگاه ضمن بیان این خبر گفت: سازمان غذا و داروی کشور هر سال عملکرد معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور را مورد ارزیابی قرار می دهد.
وی افزود: در ارزیابی عملکرد سال 1401 معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با کسب 1529 امتیاز از مجموع 1600 امتیاز به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان رتبه اول را کسب کرد.
دکتر سلام زاده خاطرنشان کرد: در این ارزیابی واحدهای مدیریت نظارت بر امور دارویی، نظارت و ارزیابی فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل و مدیریت نظارت و پایش مصرف فرآوردههای سلامت محور امتیاز کامل عملکرد (200 امتیاز) را دریافت کردند.
به گفته معاون غذا و داروی دانشگاه اصلیترین شاخصهای ارزیابی عملکرد معاونتهای غذا و دارو را حضور مدبرانه مدیران و کارشناسان معاونت در پاسخگویی و ارایه خدمت به مراجعان، نظارت و ارزیابی واحدهای تحت پوشش معاونت غذا و دارو در حوزههای مختلف(دارو و ملزومات دارویی، تجهیزات و ملزومات پزشکی، فرآورردههای خوراکی، آرایشی بهداشتی، مکملها و فراوردههای طبیعی و سنتی، تجهیزات پزشکی)، انجام بازرسیها و آموزشهای هدفمند و موثر با هدف مقابله و پیشگیری از عرضه و مصرف فرآورده قاچاق عنوان کرد.
دکتر سلام زاده با اشاره به این که برای اولین بار در سال ۱۴۰۱ ارزیابی عملکرد واحد روابط عمومی در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار گرفت افزود: آگاه سازی، اطلاعرسانی و آموزش عمومی از طریق رسانهها، چاپ بروشور و پوستر و برقراری ارتباط با رسانهها و تعداد اخبار تهیه شده با جنبه آموزشی از اصلیترین معیارهای ارزیابی عملکرد این واحد در سال 1401 بود و روابط عمومی معاونت موفق به کسب 48 امتیاز از مجموع 50 امتیاز شد.
معاون غذا و دارو با اشاره به امتیازات سایر واحدهای معاونت در این ارزیابی گفت: در این ارزیابی آزمایشگاه کنترل غذا و دارو 236 امتیاز، نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی240 امتیاز و نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی 225 امتیاز از 250 امتیاز و واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های آرایشی بهداشتی 180 امتیاز از 200 امتیاز را به خود اختصاص دادند.
دکتر سلام زاده با توجه به این که معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دارای وسیعترین حوزه نظارتی از نظر جمعیتی و واحدهای تحت پوشش در کشور است، کسب این افتخار را حایز اهمیت دانست.
وی با اشاره به وجود بیش از 1600 داروخانه، بیش از 860 مرکز درمان سوء مصرف مواد، 75 بیمارستان دولتی، خصوصی و وابسته به نهادهای تحت پوشش، دهها مرکز جراحی محدود و کلینیکهای تخصصی در حوزه نظارتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، کسب این دستاورد را مرهون تلاش بیوقفه کارکنان معاونت غذا و دارو دانست.
دکتر جمشید سلام زاده خاطرنشان کرد: هر ساله ارزیابی عملکرد 63 معاونت غذا و داروی سراسر کشور در سطوح مختلف، صورت می گیرد که معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دو سال پیاپی (سال 1400 و 1401) موفق به کسب رتبه اول شده است.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7700 س.ع