اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/06/28 - 18:51
  • بازدید : 327
  • تعداد بازدید : 325
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

درخشش دانشجوی دانشگاه درمسابقات بین‌المللی فدراسیون جهانی مخترعان

دانشجوی دانشکده بهداشت وایمنی دانشگاه در سومین دوره مسابقات بین‌المللی مخترعان و مبتکران ویژه اعضای فدراسیون جهانی مخترعان INV مدال برنز کسب کرد.

 

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده بهداشت و ایمنی، در این مسابقه که به صورت مجازی و آنلاین در سوییس برگزار شد، اختراع آیدا جمالی دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی بهداشت حرفهای دانشگاه با عنوان لباس محافظ کارگران به همراه فرستنده‌های هوشمند موفق به کسب مدال برنز شد.

 

به گفته آیدا جمالی با این اختراع، کارشناسان و مهندسان کارفرما با کامپیوتر و یا موبایل خود می توانند حفاظت و ایمنی کارگر را کنترل کنند.

 

این اختراع دارای قابلیت نصب انتخابی بر روی لوازم ایمنی مورد نیاز در هر صنعت است که به صورت نور، صدا و ویبره به فرد هشدار می‌دهد و قطع شدن این هشدار مستلزم این است که فرد  لباس یا وسیله مربوطه را بپوشد.

 

وی با اشاره به نصب دوربین کوچکی بر روی کلاه ایمنی گفت: تمام اجزای الکترونیک لباس از طریق منبع تغذیه موجود در مرکز لباس تغذیه می‌شود.

 

این دانشجوی داتنشگاه خاطرنشان کرد: هنگامی که کارگر هر یک از تجهیزات ایمنی فردی را نداشته باشد به صورت زنده و در همان لحظه اطلاعات به کارشناس ایمنی گزارش می‌شود و  با آلارم هشدار به کارگر خبر می‌دهد که باید تجهیزات مربوطه را بپوشد.

 

آیدا جمالی یادآور شد که هنگام آشنایی با حوزه اختراعات در صدد برآمد این مقوله را به حیطه تخصصی خود یعنی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار، تعمیم دهد برای همین ایده اولیه اختراع لباس کار هوشمند با قابلیت هشداردهی در صورت عدم وجود تجهیزات حفاظت فردی در ذهن وی  شکل گرفت.

 

به گفته وی دکتر محمد حسین وزیری و دکتر علی صالحی اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت و ایمنی در این طرح با وی همکاری و مشارکت داشتند.

 

آیدا جمالی خاطرنشان کرد: این اختراع محصول محور بوده و برای تولید انبوه مورد حمایت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و شرکت دانش بنیان پرشین داروی البرز قرار دارد.

 

فدراسیون جهانی مخترعان یکی از سازمان‌های پیشرو در حوزه اختراع و نوآوری در جهان است و یکی از مهمترین اهداف اصلی این فدراسیون بسترسازی و قدردانی از جامعه مخترعان و نوآوران است. دراین راستا فدراسیون پس از دریافت مصوبات لازم با اعمال تمهیدات ویژه فرصت عضویت در بخش INV را برای مخترعان سراسر جهان فراهم کرده است.

 

براساس این گزارش در سومین دوره از این مسابقات، 830 اختراع از 36 کشور جهان از جمله کانادا، استرالیا، اندونزی، مراکش، ایران، قطر، بحرین، لبنان، لهستان، روسیه، هنگ کنگ، برزیل، مالزی، امارات متحده عربی، چین و ... شرکت داشتند که از میان این اختراعات دانشجوی دانشگاه موفق به کسب مدال برنز شد.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار مراکز و دانشکده ها
  • کد خبر : 131676
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.