• تاریخ انتشار : 1403/02/23 - 12:11

درخشش معاونت غذا و داروی دانشگاه در همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو

در دومین همایش ملی تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاههای علوم پزشکی، عنوان تجربه برتر معاوت غذا و دارو با موضوع نسل هشتم سامانه مدیریت هوشمند سلامت HIM به دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تعلق گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر جمشید سلام‌زاده معاون غذا و داروی دانشگاه اظهار کرد: در همایش  ملی تجویز و مصرف منطقی دارو که در اصفهان برگزار شد، نام دانشگاه با کسب عنوان برتری در میان دانشگاههای علوم پزشکی درخشید.

وی اضافه کرد: در همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو، عنوان تجربه برتر معاوت غذا و دارو با موضوع نسل هشتم سامانه مدیریت هوشمند سلامت HIM)) در سال 1403به دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تعلق گرفت.

بر اساس این گزارش دکتر سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو کشور نیز با اهدای لوح تقدیری با هدف تکریم و ارج نهادن به عملکرد شایسته و دستیابی این موفقیت توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، از حسن مساعی و زحمات ارزنده معاون غذا و داروی دانشگاه در مسیر اعتلای نظام سلامت کشورعزیزمان ایران اسلامی تقدیر و تشکر و دوام عزت و موفقیت روزافزون را در خدمت به مردم شریف این مرزو و بوم را برای ایشان از درگاه احدیت مسئلت کرد.

کدخبرنگار:7701س.ق