• تاریخ انتشار : 1402/10/04 - 14:43
با حکمی از سوی رییس دانشگاه

دکتر علی دباغ مدیر اداره بازرسی دانشگاه شد

دکتر علی دباغ با حکمی از سوی دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان مدیر اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متن این حکم به شرح زیر است:

" برادر گرامی جناب آقای دکتر علی دباغ

استاد محترم دانشگاه

سلام علیکم

با توجه به مراتب تعهد، تجارب و سوابق ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه" منصوب می‌شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.

موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی‌عصر (عج) از خداوند مسئلت می‌نمایم.

دکتر علیرضا زالی

رییس دانشگاه"

دکتر علی دباغ، استاد تمام گروه بیهوشی و مراقبتهای ویژه دانشکده پزشکی است و از سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به عضویت در هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی، عضویت در شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور، قائم مقام مشاور عالی وزیر بهداشت، ریاست اداره نظارت بر درمان معاونت سلامت وزارت بهداشت، عضویت در فرهنگستان علوم پزشکی کشور، ریاست بخش بیهوشی و بیهوشی قلب بیمارستان مدرس و عضویت در هیئت ممتحنه دانشنامه تخصصی بیهوشی اشاره کرد.

کدخبرنگار: 7703م.ر

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.