• تاریخ انتشار : 1402/09/05 - 13:14

دیدار معاون آموزشی دانشگاه با مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در نشستی با مدیر کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت آموزشی، در این دیدار دکتر رضا البرزی مدیر کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت ضمن بیان سخنانی خاطرنشان کرد: حدود 20 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در مجموعه وزارت بهداشت شاغل به تحصیل هستند .

وی با اشاره به بررسی‌های صورت گرفته اخیر، وضعیت آموزشی و بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر را در تراز سایر دانشجویان برشمرد.

مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری جشنواره ملی ایثار بر اهمیت برگزاری این جشنواره در شناسایی دانشجویان نخبه تاکید کرد.

دکتر محمد رحمتی معاون آموزشی دانشگاه نیز در سخنان خود با اشاره به حمایت همه جانبه مجموعه معاونت آموزشی دانشگاه از دانشجویان شاهد و ایثارگر به بیان مطالبی در این زمینه پرداخت.

وی با اشاره به اهتمام معاونت آموزشی دانشگاه در راستای تقویت بنیه علمی درخصوص استقرار کامل طرح اساتید مشاور در دانشگاه توضیحاتی را بیان کرد.

براساس این گزارش نشست مذکور با حضور دکتر محمد رحمتی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر رضا البرزی مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت و دکتر علی اصغرکرامتی‌نیا مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شنبه چهارم آذرماه 1402 برگزار شد.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.