روسای دانشکده ها، میهمان نخستین جلسه سرپرست دانشگاه/دکتر آقاجانی:اتاق فکر دانشگاه تشکیل شود
نخستین جلسه رسمی دکتر محمد آقاجانی سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور روسای دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، تغذیه، پیراپزشکی، بهداشت، پرستاری، ایمنی و سلامت، توانبخشی، فناوری های نوین، آموزش پزشکی، طب سنتی، پردیس بین الملل و مجتمع سلامت ورامین برگزار شد.
نخستین جلسه رسمی دکتر محمد آقاجانی سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور روسای دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، تغذیه، پیراپزشکی، بهداشت، پرستاری، ایمنی و سلامت، توانبخشی، فناوری های نوین، آموزش پزشکی، طب سنتی، پردیس بین الملل و مجتمع سلامت ورامین برگزار شد.
سرپرست دانشگاه در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: از سال 62 در دانشگاه شهید بهشتی حضور داشتم و دوره های عمومی و تخصص پزشکی و سپس تدریس را در این دانشگاه گذرانده ام.
دکتر محمد آقاجانی هدف از این دیدار را بررسی اولویت های مطرح شده در برنامه های اجرایی خود دانست تا در راستای آن نقاط قوت و چالش های دانشکده ها در حوزه پتانسیل های فیزیکی، منابع انسانی و روندهای آموزشی و علمی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
وی تأکید کرد: بدون فکر و برنامه ریزی نمی شود اقدامات موثر و پایداری انجام داد. در تولید علم وتربیت نیروهای دانشگاهی این موضوع کاملا اهمیت دارد و همه اقدامات باید بر مبنای مشاهدات علمی و همچنین اقتضائات و شرایط محیط برنامه ریزی شود. دکتر آقاجانی ادامه داد: بنای من در دانشگاه بر این خواهد بود که بر مبنای برنامه طراحی شده در حوزه برنامه استراتژیک بیاندیشیم و برنامه را بر اساس شرایط موجود بنویسیم که همه این ها نیز با استفاده از اتاق فکر باید تدوین شود.
سرپرست دانشگاه با اشاره به شرایط ایجاد یک اتاق فکر موثر در دانشگاه گفت: حتی از اندیشه های منتقد و مخالف در راستای توسعه باید در اتاق فکر دانشگاه استفاده شود.
دکتر آقاجانی رمز موفقیت را بررسی نقاط قوت و همچنین بازبینی علل ناکامی دانست و اظهار داشت: اتفاق خوبی است که حوزه های مختلف هر 4 سال یک بار برنامه های خود را مرور کنند و علل موفقیت را تقویت و علل ناکامی در برنامه ها را بررسی نمایند و در برنامه های پیش رو آن ها را اصلاح نمایند.
سرپرست دانشگاه ابراز امیدواری کرد در این دانشگاه نیز در کنار اساتید بتوان با یک برنامه ریزی عالمانه ضمن مدیریت زمان، با جدیت در اجرا و شجاعت در تصمیم گیری و با حرکت حکیمانه شاهد رشد بیشتر در مسیر توسعه باشیم و در عرصه تربیت نیروهای متخصص و ماهر و تولید دانش در حوزه سلامت موفق شویم.
دکتر محمد آقاجانی در ادامه این دیدار به دیدگاه های مختلف در علوم پزشکی پرداخت و گفت: دو تفکر در حوزه علوم پزشکی وجود دارد. عده ای تربیت نیروهای بهداشتی و درمانی و متخصص در این حوزه را با دیدگاه وزارت علوم نگاه می کنند و عده ای هم عقیده دارند که آموزش و پژوهش در علوم پزشکی باید در خدمت نظام سلامت و نیاز جامعه باشد. ما بیشتر باید بر روی دیدگاه دوم تمرکز کنیم که مأموریت اصلی دانشگاه های علوم پزشکی تربیت نیروی ماهر و مسئولیت پذیر و دارای اخلاق حرفه ای مناسب برای ارائه خدمت در این حوزه است.
دکتر آقاجانی بررسی مستمر وضعیت دانشکده ها و اطلاع دقیق از روندهای جاری را از برکات برگزاری جلسات با روسای دانشکده ها دانست و بر تداوم آن تأکید کرد.
شایان ذکر است در این جلسه روسای دانشکده ها به اختصار ضمن ارائه گزارشی به نقاط قوت و چالش های پیش رو پرداختند.