نماینده سازمان بهداشت جهانی:
سامانه HIM بستر مناسبی برای ارایه خدمات باکیفیتتر ایجاد کرده است
دکتر جعفر حسین نماینده سازمان بهداشت جهانی با حضور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بررسی روند فعالیت سامانه سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی گفت: سامانه HIM بستر مناسبی برای ارایه خدمات باکیفیتتر به مردم ایجاد کرده است.
به گزارش روایط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه در جلسهای که با حضور نماینده سازمان بهداشت جهانی و جمعی از مسئولان برگزار شد، به تشریح ویژگیها و کارکردهای سامانه HIM پرداخت.
در این جلسه سامانه HIM به صورت زنده نمایش داده شد و رییس دانشگاه درباره اثرات مثبت این سامانه بر سیستم سلامت تاکید کرد.
دکتر زالی از استقرار، بروز رسانی و راهاندازی نسخه جدید سامانه HIM به زبانهای انگلیسی، عربی، فرانسه و آلمانی خبر داد.
دکتر جعفر حسین نماینده سازمان بهداشت جهانی نیز در ادامه به پشتوانه علمی سامانه HIM اشاره کرد و افزود: تجمیع یکپارچه دادهها در قالب این سامانه بستر مناسبی برای خدمات باکیفیتتر به مردم را ایجاد کرده است.
وی اجرا و پیادهسازی سامانه HIM در سراسر کشور و کشورهای منطقه را خواستار شد و گفت: برنامه ریزی دفتر منطقهای سازمان بهداشت جهانی با هدف استقرار سامانه با استفاده از جدیدترین فناوریهای دیجیتال سلامت در دستور کار است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، سامانه HIM دستاورد چندین سال تجربه و تلاش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در هوشمندسازی و تعالی بخشیدن به خدمات سلامت با رویکرد نوین و فناورانه است این سامانه یک سیستم جامع و یکپارچه تصمیمیار مدیریتی و هوش تجاری سلامت است.
در این سامانه اطلاعات عملکردی بیمارستانها از پایگاههای دادهای متنوع یکپارچهسازی و استاندارد شده و در قالب گزارشهای عملکردی و داشبوردهای تخصصی در اختیار مدیران قرار میگیرد.
جامعیت، صحت، دقت و به هنگام بودن اطلاعات ویژگی منحصر بهفرد این سامانه است که امکان برنامهریزی و نظارت هدفمند بر توزیع و مصرف منابع، ارتقای بهرهوری و بهبود کیفیت خدمات درمانی را فراهم آورده است.
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال ۱۳۹۶ با تکیه بر توان کارشناسی، رویکرد علمی و تشکیل کارگروههای تخصصی با همکاری تمامی سطوح دانشگاه، توسعه سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی را آغاز کرده و از نیمه دوم سال ۱۳۹۷ این سامانه را به بهرهبرداری رسانده است.
این سامانه توسط مدیران ارشد و میانی تمامی بیمارستانهای دانشگاه به عنوان یک سیستم اطلاعاتی و تصمیمیار مدیریتی مورد استفاده قرار میگیرد، بهرهبرداری از این سامانه تاکنون دستاوردهای مهمی در ارتقای بیمارمحوری، کارایی و اثربخشی خدمات درمانی و سایر حوزهها در این دانشگاه داشته است.
انتهای پیام/
کدخبرنگار:س.ق7701