• تاریخ انتشار : 1402/11/23 - 10:27

شرایط جذب نخبگان وزارت بهداشت به عنوان اعضای هیئت علمی

مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت گفت: طبق دستورالعمل شهید شهریاری اگر نخبگی فردی احراز شود، کد استخدامی عضویت در هیئت علمی را دریافت می‌کند و به سه دانشگاه معرفی می‌شود، یکی از این سه دانشگاه موظف به جذب هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر مهدی باقری  با اشاره به جذب نخبگان به عنوان عضو هیئت علمی‌ در دانشگاه‌ها گفت: طبق دستورالعمل شهید شهریاری کسانی که می‌خواهند از اعضای هیئت علمی دانشگاه باشند، باید امتیازات و شاخص هایی داشته باشند. وزارت بهداشت این دستورالعمل را که منطبق بر شرایط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود، با هماهنگی بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری بر اساس شاخص و ارزش های وزارت بهداشت اصلاح و مورد بازبینی قرار داد. برخی از آیتم ها حذف و اضافه شدند.

وی افزود: بر اساس این دستور العمل اگر فردی امتیازات لازم را داشته باشد و نخبگی او احراز شود، یک مجوز به عنوان ردیف استخدامی اعضای هیئت علمی دریافت می‌کند و به سه دانشگاه معرفی می شود. اگر با دپارتمانی به توافق برسد، جذب خواهد شد.

دکتر باقری یادآور شد: البته یکی از این سه دانشگاه یا دپارتمان موظف هستند این فرد را استخدام کنند؛ در حالی که در گذشته این‌گونه نبود، اگر فرد نخبه‌ای کد استخدامی هم داشت، دانشگاه‌ها او را جذب نمی کردند. امسال حدود ۶۰ نفر طبق این آیین نامه جذب دانشگاه ها شدند.

کدخبرنگار: 7703م.ر

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.