اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/07/05 - 08:39
  • بازدید : 358
  • تعداد بازدید : 354
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

فرصت افزایش ارتباط بین‌المللی در سایه خدمات با کیفیت دانشگاهی و درمانی

معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی میزبان سفرای ایران در کشور ازبکستان، ترکمنستان و مدیر کل اقتصادی وزارت امور خارجه با هدف گسترش همکاری‌های بین المللی، آموزشی و درمانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و بر اساس گزارش معاونت بین‌الملل، دکتر اسماعیل توحیدلو در نشست مشترکی که با هدف گسترش همکاری‌های بین المللی با حضور سفرای ایران در کشور ازبکستان، ترکمنستان و مدیر کل اقتصادی وزارت امور خارجه در معاونت بین الملل برگزار شد اظهار کرد: بین المللی‌سازی از اهداف و اولویت‌های کاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

 

وی به اقدامات دانشگاه با هدف افزایش فعالیت‌های بین‌المللی اشاره کرد و ادامه داد: تلاش مجموعه دانشگاه متمرکز بر برقراری ارتباطات گسترده بین‌المللی، خصوصا با کشورهای همسایه است.

 

دکترتوحیدلو در ادامه فعالیت‌های آموزشی و درمانی دانشگاه در سطح استان تهران را تشریح کرد و گفت: چشم انداز معاونت بین‌الملل در ارتباط با کشورهای همسایه فراتر از جذب دانشجوی کارشناسی و دکترای حرفه‌ای است بنابراین سایر زمینه‌های همکاری از جمله جذب دانشجوی تخصص و فوق تخصص در دوره‌های کوتاه مدت و مشاهده‌گری تقویت خواهد شد.

 

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های حوزه گردشگری سلامت با حضور اساتید و متخصصان برجسته دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در حال توسعه است.

 

 دکتر علی چگنی مدیرکل اقتصادی وزرارت امور خارجه نیز در ادامه ضمن ارزیابی ظرفیت‌های علمی و تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه جذب دانشجوی بین‌الملل و گردشگران سلامت، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از دانشگاه‌های تراز اول کشور است، این دانشگاه صاحب برند و اعتبار جهانی است.

 

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با حضور اساتید حاذق و هیئت علمی متخصص که تجربه کافی در عرصه‌های بین‌المللی کسب کرده‌اند، پتانسیل‌های بالایی در زمینه بین‌المللی شدن، جذب دانشجو و گردشگری سلامت دارد.

 

مدیرکل اقتصادی وزرارت امور خارجه با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در زمینه جذب دانشجویان خارجی خصوصا از کشور هند موفق عمل کرده ادامه داد: کاهش قابل توجه مهاجرت تحصیلی دانشجویان ایرانی به کشور هند، نشان از عملکرد درخشان اساتید و فعالان حوزه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دارد.

 

وی با بیان اینکه در فاز اول اجرای سیاست‌های بین‌المللی‌سازی و جذب گردشگران سلامت در حال بررسی ظرفیت‌‌ها هستیم ادامه داد: باید علاوه بر افزایش و تامین منابع، جایگاه سیاسی و اجتماعی کشور را ارتقا دهیم.

 

دکتر چگنی با بیان اینکه کشور ما به لحاظ  جایگاه در سطح بالای علمی قرار داد اضافه کرد: یکی از عرصه‌های علمی ممتاز ایران دستاورهای حوزه سلامت و درمان است، متخصصان، کادر درمان کارآمد و مراکز درمانی مجهز می‌توانند جایگاه دیپلماسی ایران را بالاتر ببرد.

 

دکترمحمدعلی اسکندری سفیر ایران در کشور ازبکستان نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از امکانات و خدمات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: قطعا خدمات با کیفیت در این  دانشگاه می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌های بین‌المللی، خصوصا در منطقه آسیای میانه و قفقاز باشد.

 

وی با اشاره به اینکه جذب دانشجویان خارجی همراه با حفظ کیفیت علمی و آموزشی، برگزاری دوره های مهارتی و کارگروه‌ها، پژوهش‌های مشترک، گردشگری سلامت و جذب بیمار از جمله اقداماتی است که می‌توان روی آن سرمایه‌گذاری کرد ادامه داد:  با توجه به موقعیت اقتصادی، اجتماعی و جغرافیایی در ازبکستان این تلاش را خواهیم کرد که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همتایان خود در ازبکستان ارتباطات موثرتری برقرار کند.

 

دکتر روزبهانی سفیر ایران در ترکمنستان نیز با اشاره به ظرفیت‌های بالای علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: با توجه به بازدید از بخش ستادی و دانشکده دندانپزشکی، بیش از پیش متوجه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این دانشگاه در زمینه ارایه خدمات مطلوب پزشکی و درمانی شدیم.

 

وی ادامه داد: علاوه بر کیفیت خدمات بالا، بهره‌مندی از اساتید و هیئت علمی و کادر مجرب، تقریبا تمامی امکانات پایه برای جذب دانشجوی خارجی فراهم  است.

 

دکتر روزبهانی با اشاره به تاکیدات رییس جهمور برای توسعه دیپلماسی سلامت خصوصا با کشورهای همسایه اظهار کرد: کشورهای همسایه شامل کشورهای شمالی و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، فرصت های‌مناسبی برای توسعه گردشگری سلامت ایجاد می‌کنند.

 

وی تاکید کرد: لازم  است سیاستگذاری در مسیری باشد که برای برقراری ارتباط با مردم و بیماران کشورهای هدف به زبان این کشورها مسلط باشیم.

 

سفیر ایران در ترکمنستان نیزبا اشاره به اینکه درسفارت ازبکستان قطعا از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای تسهیل امور روادید و معرفی محصولات و خدمات در سطح دانشگاهی و ملی استفاده خواهیم کرد، اضافه کرد: بی‌تردید با ایجاد این سازوکارها ترکمنستان به عنوان کشور دوست و همسایه، می‌تواند از ظرفیت‌های علمی و درمانی ایران بهره‌مند شود.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار:7701س.ق

           

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 131957
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.