اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/05/15 - 20:32
  • بازدید : 410
  • تعداد بازدید : 404
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در حاشیه آیین اهدای مصحف کتابت شده؛

مردم ایران فداکاران خود را فراموش نمی‌کنند

معاون رییس جمهور در حاشیه مراسم اهدای مصحف کتابت شده به نیابت از لشکر خوبان عنوان کرد: این اقدامات نمادین موجب زنده نگه داشتن یاد و نام قهرمانان وطن می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون ریاست جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در حاشیه آیین اهدای مصحف کتابت شده به نیابت از لشکر خوبان به ستاد مدیریت کرونا در کلانشهر تهران در جمع خبرنگاران عنوان کرد: به همت ستاد کتابت صحف شریف و مرکز طبع و نشر قرآن کریم و با بهره گیری از هنر کتابت خطاطان ایرانی، قرآن کریم را کتابت و هر صفحه از آن را به نام یک شهید مدافع سلامت، حرم و امنیت و جهادگران آسمانی مزین کردند.

 

 

وی ادامه داد: این کتاب شریف به ریاست ستاد مدیریت مقابله با کرونا پایتخت به نیابت از دست اندرکاران کتابت اهدا شد و به این بهانه یاد و نام شهدای سلامت که در ایام کرونا با جانفشانی سعی در حفظ سلامت و جان مردم داشتند، گرامی داشته شد. این اثر ارزشمندی بود. این اقدامات نمادین که موجب زنده نگه داشتن یاد و نام قهرمانان وطن می‌شود هم مایه دلگرمی خانواده‌ها خواهد بود و هم به جامعه یادآوری می‌کند که مردم ایران فداکاران خود را فراموش نمی‌کنند.

 

 

دکتر قاضی زاده هاشمی در پایان اظهار کرد: علی رغم کاهش آمار ابتلا و مرگ و میر کرونا باید به یاد داشته باشیم در روزهای بحرانی نیروهای بهداشت و درمان با به خطر انداختن جانشان موجب حفظ جان عموم مردم شدند. 

 

زائران مراسم اربعین نکات بهداشتی پیشگیری از ابتلا به کرونا را در نظر داشته باشند

 

دکتر علیرضا زالی نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به اهدای مصحف شریف به نیابت از لشکر خوبان به ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران ، عنوان کرد: این قرآن کریم کتابت شده سال گذشته توسط 30 نفر از کاتبان ممتاز و برجسته کشور کتابت شد.

 

 

امروز میزبان جمعی خانواده های شهدای سلامت بودیم. بر اساس مستندات رسمی درکشور 300 مدافع سلامت در مسیر حفظ جان مردم ایران به شهادت رسیدند که استان تهران با 59 شهید مدافع سلامت در میان سایر استان‌ها پیشتاز است.

 

 

تلاش های کادر بهداشت و درمان حتی در دورترین نفاط کشور موجب کنترل امواج سهمگین کرونا با دست توانمند جوانان ایرانی شد. دو سوم از مجموعه بهداشتی و درمانی در دوران سخت کرونا، ابتلای متواتر به کرونا داشتند و بیشترین میزان سندرم پساکرونا در این جمعیت دیده می‌شود.

 

 

علاوه بر کرونا که هنوز  امواج و بارقه‌های آن دنیا را نگران کرده است، سندرم بعد از کرونا نیز مسئله جدی جهانی است. با ایجاد بالغ بر 300 علامت، مغز، کلیه، دستگاه گوارشی، پوست از جمله ارگان های اصلی درگیر در این سندرم است. 10 تا 15 درصد از مبتلایان به کوید-19 به سندرم پساکرونا مبتلا می‌شوند.

 

 

به گفته وی، مطالعات جهانی نشان می دهد 41 درصد کسانی که به این سندرم مبتلا شدند تا سقف دو سال با این علائم روبه رو خواهند شد. 

 

 

پرسنل بهداشتی و درمانی در معرض بیشتر خطر بودند، شانس بروز عوارض ابتلا در این گروه بیشتر است. افرادی که پوشش کامل واکسیناسیون را دریافت کرده اند به این سندرم مبتلا نمی شودند، یا در غیر اینصورت علائم خفیف آن مشاهده خواهد شد.

 

 

در ستاد اربعین هر دانشگاه برنامه های بهداشتی و درمانی تدارک دیده شده است، اقدامات پیشگیرانه طراحی شده و آمادگی کامل خدمت رسانی وجود دارد. بدون شک بیماری های تنفسی، پوستی، مفصلی و بیماری های منتقله از غذا و عوارض گرمازدگی از جمله بیشترین دلیل مراجعه به موکب‌های اربعین خواهد بود.

 

 

دکتر زالی ادامه داد: کاماکان افراد بالای 65 سال، مبتلا به بیماری زمینه‌ای، کودکان و افرادی که تجربه ابتلا به کوید-19 را دارند، بهتر است در تجمعات انسانی از ماسک استفاده کنند و توصیه های بهداشتی را در نظر داشته باشند. البته اگر در فضای مسقف قرار داشته باشند نیز این خطر چندبرابر افزایش پیدا می‌کند. توصیه می شود افرادی که فصر شرکت در این مراسم را دارند حتما نسبت به تکمیل پوشش واکسیناسیون خود، در صورت وجود نقص، اقدام کنند.

 

 

از ابتدای سال 2022 میلادی، 98 درصد ابتلا به کرونا در جهان و ایران مربوط به خانواده امیکرون است و همچنان نیز شایع ترین سویه ابتلاست که با علائم تنفسی، آبریزش بینی، خستگی مزمن، ضعف و دردهای عضلانی همراه است.

 

 

انتهای پیام/

کد خبرمگار: 7702 ی.ق

 

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 130005
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.