ناگفته های فارغ التحصیلان و والدین آنها در جشن دانش آموختگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
سومین جشن دانش آموختگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد؛ به همین بهانه با دانش آموختگان و خانواده ها به گفتگو نشستیم که در ادامه می خوانید.
پنجم شهریورماه سومین جشن دانش آموختگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد؛ به همین بهانه با دانش آموختگان و خانواده ها به گفتگو نشستیم که در ادامه می خوانید.
مینا شفیعی دانش آموخته مقطع دکترای داروسازی است که در گوشه ای از سالن برگزاری مراسم آیین دانش آموختگی همراه پدر و مادرش خوشحال به نظر می رسد. وقتی از او درباره احساسش می پرسیم لبخند می زند و می گوید: امروز نتیجه هفت سال زحماتم را با برگزاری این جشن می بینم. خستگی تمام این سال ها با برگزاری این برنامه از تنم بیرون شد از این بابت از مسولان دانشگاه بسیارسپاسگزارم.
او با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از بهترین دانشگاه های ایران است، می افزاید: قبل از قبولی در کنکور دوست داشتم در دانشکده داروسازی این دانشگاه پذیرفته شوم که خوشبختانه این اتفاق محقق شد.
این دانش آموخته امیدوار است با توجه به مدرک تحصیلی اش و نام «بهشتی» در بهترین شرایط ممکن وارد بازار کار شود.
پدر این فارغ التحصیل هم که شادمانی از برق چشمانش پیداست، می گوید: نقطه عطف زندگی من و همسرم روزی بود که خبر قبولی دخترم را در رشته موردعلاقه اش و در دانشکده داروسازی شهید بهشتی شنیدیم.
این پدر با اظهار امیدواری از آینده شغلی دخترش توضیح می دهد: مینا هم در کارخانه های داروسازی و هم در داروخانه ها می تواند مشغول به کار شود و به آرزوی خود برسد.
مادر این دانش آموخته نیز صحبتش را اینگونه شروع می کند: هنوز شوکه هستم از اینکه امروز و با حضور در این مراسم دخترم نتیجه سال ها تلاشش را می بیند. دعای من و پدرش همیشه پشت سرش هست و مطمئنم در ادامه هم همچنان موفق خواهد بود چراکه تاکنون با قبولی در رشته داروسازی و دانشگاه پزشکی شهید بهشتی این موضوع را ثابت کرده است.

غزاله مهدوی فارغ التحصیل رشته تغذیه در مقطع کارشناسی نیز با اظهار خرسندی از برگزاری مراسم آیین دانش آموختگی از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می گوید: از اینکه دانشگاه چنین جشنی را برای ما تدارک دیده بسیار خوشحالم، از اینکه در کنار پدر و مادرم و دوستانم زحمات چهار سال گذشته به ثمر نشسته و آن را جشن میگیریم برایم بسیار لذت بخش است.
پدر این دانش آموخته نیز می گوید: همیشه دوست داشتم فرزندم در محیطی که از لحاظ آکادمیک در حد عالی است تحصیل کند و خوشبختانه حالا او از یکی از بهترین دانشگاه های ایران فارغ التحصیل شده است.
مادر غزاله مهدوی هم امیدوار به آینده شغلی دخترش است و می گوید: دوست دارم فرزندم در دانشگاهی همچون بهشتی به تحصیلش ادامه دهد و وارد کارهای تحقیقاتی شود.

پریا پرچینی نیز که پایان دوره لیسانس کاردرمانی را امروز جشن می گیرد در کنار پدر و مادرش مشغول عکس انداختن است. او که شادی و امید را می توان از چشمانش خواند به ما می گوید: دانشگاه پزشکی شهید بهشتی نام بزرگی برای تحصیل و فراغت از آن است. خوشحالم که همراه پدر و مادرم در این جشن بزرگ شرکت می کنم.
او توضیح می دهد: قبل از قبولی بارها درباره جو خوب و صمیمی دانشگاه پزشکی شهید بهشتی شنیده بودم و با ورودم متوجه درستی همه شنیده هایم شدم.
او می گوید: وقتی لباس دانش آموختگی را از دانشکده تحویل گرفتم نگاهی به ساختمان دانشکده کردم و برای همه روزهای خوبی که در آن داشتم بغض کردم.
او که در یک کلینیک خصوصی مشغول به کار است می افزاید: بسیار به آینده شغلی ام امیدوارم.
مادر پریا نیز می گوید: قبولی دخترم در این دانشگاه باعث افتخار خانواده بود امیدوارم با ادامه تحصیل در همین دانشگاه همچنان موفق و سربلند باشد.
پدر او هم که از حضور در این مراسم اظهار خوشحالی میکند، توضیح می دهد: با شناختی که از دخترم دارم می دانم قبولی او در دانشگاه بهشتی برای ادامه تحصیل آرزوی دور از ذهنی نیست و این برای ما بسیار خوشحال کننده است که او امروز در کنار دیگر دوستانش حاصل تلاش هایش را با این مراسم جشن می گیرد.

عرفان هاشمی فارغ التحصیل مهندسی صنایع گرایش ایمنی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است. او که با چند نفر از دوستانش درحال عکس انداختن با لباس دانش آموختگی است، پس از چند لحظه به پدر و مادرش ملحق می شود و می گوید: تلاش زیادی کردم تا در رشته و دانشگاهی که به آن علاقه دارم تحصیل کنم و حالا از پایان مقطع تحصیلی ام خوشحالم.
مادر این دانش آموخته نیز از به ثمر نشستن زحمات پسرش خوشحال است و می گوید: در این روز تنها نگرانی من و پدرش پیدا کردن شغل مناسب با درآمد کافی است.
پدر هم از حضور در این مراسم ابراز خرسندی می کند و توضیح می دهد: پسر ما در دانشگاه خوبی قبول شد و و از لحاظ شان اجتماعی جایگاه خوبی را در این سن به دست آورده که امیدواریم حالا در پایان این مقطع از تحصیل خود در شغلی متناسب مشغول به کار شود.

غزل رجبی دانشجوی اپتومتری در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شده است در سالن با همسرش که به تازگی ازدواج کرده اند با چهره ای که بسیار شاد بنظر می رسید دیدم نزدیک شدم. او مراسم امروز را بسیار متفاوت دانست و گفت: به قدری در این دوران از تحصیل در دانشگاه و حضور اساتید لذت برده ام که حتی لحظاتی این مراسم برایم دلگیر است و از اینکه این دوران به پایان می رسد غمگین می شوم او می گوید: فضای دانشگاه و اساتید را بسیار دوست دارم و تحصیل در این دانشگاه تجربه بسیار متفاوتی بود.
همسر او نیز برگزاری این مراسم و تلاشهای همسرش را باعث افتخار می داند و می گوید امروز یکی از بهترین روزهای زندگی من است.

در قسمت دیگری از سالن پدرو مادری در حال عکس گرفتن با فرزندشان هستند، نزدیک می شوم و از مادر این دانشجوی دانشگاه در رابطه با احساسش می پرسم، او می گوید: خیلی خوشحالم و به پسرم افتخار می کنم او می گوید امروز حاصل تلاشهای پسرم را دیدم، خیلی سخت بود ولی خوب گذشت.
پدر او نیز با خوشحالی ضمن قدردانی از مسوولان دانشگاه گفت: به تمام جوانان این مرزو بوم افتخار می کنم و امیدوارم این جوانان با تلاش خود نقش بسیار موثری در آبادانی کشور داشته باشند. به پسرم افتخار می کنم و بینهایت از همسرم ممنونم.
امیر تیموری که این سالها در رشته داروسازی تحصیل کرده است می گوید: خیلی خوشحالم در این جایگاه قرار گرفته ام و باعث افتخار است که در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تحصیل کرده ام. من همیشه به دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دانشکده داروسازی متعصبانه نگاه می کنم و علاقه زیادی به این دانشگاه دارم.

محمد گلشن امروز در رشته کاردرمانی از دانشکده توانبخشی فارغ التحصیل شده است او از خوشحالی سراز پا نمی شناشد و مادرش در کنار اوست و خواهرزاده اش را که به گفته خودش علاقه زیادی به او دارد را در آغوش گرفته است. او گفت: دانشگاه دیگر نیازی به تعریف ندارد و نام شهیدبهشتی خود گواه این مهم است. زمانی که می خواستم انتخاب رشته کنم خیلی نگران بودم و شک داشتم کدام دانشگاه را انتخاب کنم ولی خدا را هزار بار شکر که این دانشگاه را انتخاب کردم و با توجه به امکاناتی که داردخوشحالم این دانشگاه را انتخاب کردم.
او از آینده شغلی خود می گوید و از دنیایی که تازه به روی او باز شده و آینده خود را با نام بهشتی و تلاشهای خود روشن می بیند. او در ادامه از اینکه در مراسم امروز دوستان خود را در صحنه های هنری مختلف و اجرای بسیار عالی دیده است بسیار خوشحال است.
مادر او با بغضی که از خوشحالی فرومی دهد گفت: همه شیرینی موفقیت امروز نتیجه زحمات محمد است او گفت من کاری نکردم و تلاش خود اوست و تا همیشه به پسرم افتخار می کنم.

در جای دیگری مادر رو دختری را می بینم و به طرفشان می روم؛ مادر می گوید: به فرزندم افتخار می کنم یعنی همه ی پدرومادرها به فرزندان خوب، سخت کوش و صالح خود افتخار می کنند.
شادی حبیب نیا فارغ التحصیل رشته باکتری شناسی پزشکی است او از امروز و مراسم ویژه آن بعنوان یکی از بهترین اتفاقات زندگی خود یاد می کند و از اساتید دانشگاه و خانواده خود برای رسیدن به این جایگاه تشکر می کند.