نشست ستاد اجرایی شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد
در نشست ستاد اجرایی شاهد و ایثارگر دانشگاه برنامههای حمایتی درراستای ارتقای جایگاه آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت آموزشی، دکتر محمد مهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه در این نشست با اشاره به حمایت دانشجویان شاهد و ایثارگر در بخش آموزش دانشگاه گفت: با هدایت فرهنگی و اجتماعی این دانشجویان میتوانیم شاهد پیشرفت بیشتر آنان در عرصههای تحصیلی و اجتماعی باشیم.
برگزاری اردوهای ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر
دکتر سمیه اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز در این نشست یادآور شد: به منظور فرهنگسازی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، کارگاهها و اردوهای ویژهای برگزار شده است.
وی دانشجو را به عنوان جوانی پرسشگر در جامعه، نیازمند پاسخگویی به سوالاتش دانست و برنامهریزی برای پاسخگویی به او را ضروری برشمرد.
حمایت دانشگاه از دانشجویان شاهد و ایثارگر
دکتر حسن پیری مشاور رییس دانشگاه در امور شاهد و ایثارگران و مدیر حوزه ریاست دانشگاه در این نشست ضمن گرامیداشت مقام شامخ دانشجویان شاهد و ایثارگر تلاشهای آنان را شایسته تقدیر برشمرد.
دکتر پیری خاطرنشان کرد: دانشگاه همواره آماده همراهی در راستای ارتقای وضعیت آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر است.
آغاز اجرای طرح استعدادیابی دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه
دکترعلی اصغر کرامتی نیا مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه نیز در این نشست به ارایه گزارشی درخصوص فعالیتهای صورت گرفته پرداخت و مهمترین اقدامات و نوآوریهای این مدیریت از آغاز سال تحصیلی جاری تاکنون را تشریح کرد.
به گفته وی اجرای طرح استعدادیابی دانشجویان شاهد و ایثارگر، راهاندازی واحد مشاوره دانشجویی به منظور تعامل بیشتر با دانشجویان و خانوادههای آنان، تدوین دستورالعمل اجرایی «طرح همیار دانشجو» برای ارتقای وضعیت آموزشی دانشجویان با همراهی دانشجویان برتر برخی از مهمترین اقدامات بود.
دکتر کرامتی نیا از دیگر اقدامات انجام شده توسط این مدیریت به تقویت بخش فرهنگی، راهاندازی واحد روابط عمومی و تجلیل از دانشجویان برتر یا مدالآور المپیاد ورزشی کشوری درهیئت رییسه دانشگاه اشاره کرد.
برگزاری دورههای مهارتی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر در دستور کار است
رضا البرزی مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت نیز ضمن بیان سخنانی تلاش اداره کل در راستای رفع موانع و ارتقای آموزشی دانشجویان و همراهی همکاران و اساتید دانشگاه در این خصوص را ستودنی برشمرد.
وی برگزاری دورههای مهارتی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر را در حال حاضر یکی از نیازهای دانشجویان شاهد و ایثارگر عنوان کرد.
به گفته وی اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر درصدد برگزاری دورههای مهارتی به صورت مجازی برای دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور است.
برگزیدگان جشنواره جایزه ملی ایثار جزو دانشجویان استعداد درخشان محسوب می شوند
دکتر محمد علی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست ضمن بیان سخنانی هدف بنیاد شهید را تربیت نیروی متخصص، کارآمد و باسواد برشمرد و یادآور شد که باید تلاش میکنیم تا دانشآموختگانی کارآمد و حرفهای تربیت کنیم.
وی با اشاره به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در برگزاری هفتمین جشنواره جایزه ملی ایثار گفت: از این پس برگزیدگان جشنواره جایزه ملی ایثار، در گروه دانشجویان استعداد درخشان قرار خواهند گرفت و می توانند از تسهیلات این گروه برخوردار شوند.
رفع مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر در اولویت کاری است
دکتر کامبیز محسن پور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه یک تهران بزرگ نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته درخصوص این دانشجویان خاطرنشان کرد که رفع مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر در اولویت کاری این منطقه است .
براساس این گزارش نشست ستاد اجرایی شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با حضور دکتر محمدمهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر سمیه اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر حسن پیری مشاور رییس دانشگاه در امور شاهد و ایثارگر دانشگاه، دکترعلی اصغر کرامتی نیا مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، رضا البرزی مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، دکتر محمدعلی فقیه مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکترکامبیز محسن پور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه یک تهران بزرگ برگزار شد.
در این نشست کلیات مباحث مرتبط با دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت پس از بحث و تبادل نظر اعضا برخی راهکاری پیشنهادی به تصویب رسید.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7700 س.ع