• تاریخ انتشار : 1402/12/13 - 14:07

نشست مجازی نقش دانشگاه‌های علوم پزشکی در تحقق اهداف توسعه پایدار برگزار می‌شود

نشست مجازی "نقش دانشگاه‌های علوم پزشکی در تحقق اهداف توسعه پایدار" دوشنبه 14 اسفندماه توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت بین‌الملل، این وبینار به مناسبت هفته اقدام و آگاهی رسانی برای اهداف توسعه پایدار(SDGs)  از ساعت 12.30 دوشنبه 14 اسفندماه 1402 تا ساعت 14 برگزار می شود.

در این نشست مجازی اهمیت نقش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تحقق اهداف توسعه پایدار و کمک به جامعه برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار از طریق رهبری، تحقیق، آموزش و یادگیری مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

همچنین در نشست مذکور برنامه‌ها و پروژه‌های موفق دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار که به ثمر رسیده یا درحال اجرا است  ارایه می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این نشست اینجا کلیک کنید.