• تاریخ انتشار : 1402/11/29 - 11:33

هفدهمین کنگره بین‌المللی سرطان پستان برگزار می‌شود

هفدهمین کنگره بین‌المللی سرطان پستان توسط مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اسفندماه 1402 برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، این گردهمایی  سه روزه از نهم تا 11 اسفندماه 1402 در سالن همایش‌های غدیر مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش برگزار می‌شود.

از محورهای مورد بحث در کنگره مذکور می توان به پیشگیری و غربالگری، بیولوژی مولکولی و ژنتیک، اپیدمیولوژی، اتیولوژی، عوامل خطر، روش‌های تشخیصی جدید در رادیولوژی و پزشکی هسته‌ای، درمان‌های نوین جراحی، انکوپلاستی و بازسازی‌های زیبایی، درمانی های نوین رادیوتراپی، تارگت تراپی و سایر درمانهای سیستمیک، درمانی های بیوالکتریکال و ژن درمانی، مراقبت های تسکینی و تغذیه اشاره کرد.

براساس این گزارش گروه‌های هدف این کنگره شامل متخصصان رشته‌های جراحی، رادیوانکولوژی، آسیب شناسی، زنان و زایمان، خون و سرطان بالغان، رادیولوژی، پزشکی هسته‌ای، پزشکان عمومی، پرستاری، مامایی، ژنتیک و تغذیه  هستند.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.