اخبار

  • تاریخ انتشار : 1403/04/06 - 15:11
  • بازدید : 531
  • تعداد بازدید : 483
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
وزیر بهداشت مطرح کرد؛

پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ نمونه‌ای کم‌نظیر در کشور

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را نمونه‌ای کم نظیر در کشور خواند و گفت: مانند این پارک بیشتر در کشورهای پیشرفته دیده می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، امروز چهارشنبه ششم تیرماه، دکتر بهرام عین اللهی در افتتاحیه پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی احداث پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را کاری کاملا زیربنایی عنوان کرد که می‌تواند زیرساخت‌های مناسبی را فراهم کند تا شرکت‌های مختلف، مخترعان و مبتکران در این پارک بتوانند زمینه‌های تولید در حوزه‌های مختلف را برای آینده ایجاد کنند.

 

دکتر عین اللهی با بیان اینکه ظرفیت حضور ۵۰ شرکت دانش بنیان در این پارک وجود دارد، افزود: در حوزه هوش مصنوعی، تله مدیسین و استارت آپها کارهای بسیار متنوعی در اینجا انجام می‌شود که این امکانات به راحتی و سهولت در اختیار مبتکران و دانشجویان و پژوهشگران قرار می گیرد.

 

دکتر عین اللهی پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را در کشور کم‌نظیر عنوان کرد و گفت: شاید نمونه این مرکز را در کشور نداشته باشیم و مانند آن بیشتر در کشورهای پیشرفته دیده می‌شود.

 

وی با بیان اینکه طراحی این پارک به نحوی است که در آن بخش‌های مختلف با کارایی‌های گوناگون برای مشتریان مختلف از دانشجو گرفته تا پژوهشگران و مبتکران ایجاد شده است، گفت: این پارک همچنین شامل بخش‌های مختلف از هوش مصنوعی که آینده پزشکی کشور به آن بستگی دارد تا تولیدات مربوط به کیت‌های آزمایشگاهی و تشخیصی و دارویی و مورد نیاز کشور می‌شود.

 

وزیر بهداشت با اشاره به صدور مجوز ساخت این پارک در سال 1399 از تلاش‌های همکاران دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برای راه اندازی چنین مرکز مجهز علمی و پیشرفته‌ای در این مدت کوتاه تقدیر کرد.

 

وی با اشاره به نقش بسیار مهم دانشگاه‌ها در رفع نیاز جامعه جهش دانشگاه‌های کشور را در حوزه پژوهش یادآور شد.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه امروزه پژوهش برای رفع نیازهای مردم انجام می‌شود، گفت: 15 درصد شرکت‌های دانش بنیان کشور به وزارت بهداشت مربوط می‌شود.

 

دکتر عین اللهی با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان در حوزه پزشکی دارای بهره وری بیشتری هستند، گفت: این شرکت‌ها می‌توانند با تولید محصولات داخلی از خروج ارز جلوگیری کنند.

 

وی پس از افتتاح پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از بخش های کیوسک سلامت الکترونیک، سامانه جامع و یکپارچه گردشگری سلامت ایران، سایت خط تولید کیت‌های آزمایشگاهی و هوش مصنوعی سلامت، بخش شتاب ‌دهنده شرکت‌های زیر مجموعه این پارک و هوش مصنوعی سلامت بازدید کرد.

 

در سایت کیت‌های آزمایشگاهی، کیت تشخیص سریع مالاریا و تشخیص سریع و زودهنگام سرطان روده و بیماری های گوارشی، تشخیص کرونا، تست بارداری و بیماری های تشخیص سرطان، تولید و به بهره‌ برداری می‌رسد.

 

پارک علم ‌و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مساحت ۱۵ هزار مترمربع در شمال شرق تهران واقع شده است.

 

همچنین، شرکت های دانش بنیان، استارتاپ‌ های فعال در حوزه سلامت و فضای تولیدی R&D (تحقیق وتوسعه) در پارک علم و فناوری شهید بهشتی مستقر هستند.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700س.ع

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 143901
کلید واژه