• تاریخ انتشار : 1402/11/18 - 10:16
همزمان با دهه فجر؛

پایگاه سلامت آژینه شهرستان پیشوا افتتاح شد

همزمان با دهه فجر در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان شهرستان پیشوا پایگاه سلامت شهرک آژینه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از شبکه بهداشت و درمان پیشوا،  دکتر آرش عباسی مدیر این شبکه بهداشت  هدف از افتتاح  این پایگاه سلامت را اجرای عدالت در سلامت، ترغیب مردم به خودمراقبتی و دسترسی آسانتر و مطلوب‌تر به خدمات بهداشتی درمانی عنوان کرد.

وی ضمن تقدیر از تلاش تمامی دست اندرکاران ساخت این پایگاه سلامت خاطرنشان کرد: عملیات احداث این پایگاه سلامت دی ماه ۱۴۰۱ آغاز شد. این مرکز با مساحتی معادل 896 مترمربع تکمیل شده و به مناسبت دهه فجر به بهره برداری می‌رسد.

دکتر عباسی  در ادامه سخنان خود از تلاش همه دست اندرکاران احداث این پایگاه سلامت تقدیر کرد.

ابراهیم تاجیک نوری فرماندار شهرستان پیشوا نیز در این مراسم گفت: توسعه خدمات بهداشتی مورد توجه جدی و اهتمام ما قرار دارد و این امر را وظیفه و رسالت خود می‌دانیم.

وی افزود: درتلاش هستیم تا بتوانیم گام‌های بلندی در مسیر توسعه و پیشرفت شهرستان پیشوا در زمینه‌های مختلف از جمله حوزه سلامت برای مردم برداریم و شاهد ارتقای سطح سلامت و رفع نیازمندی‌های آنان باشیم.

براساس این گزارش پایگاه سلامت شهرک آژینه با حضور فرماندار، امام جمعه، معاون فنی معاونت بهداشت، مدیر شبکه بهداشت و درمان، بخشداران و جمعی دیگر از مسئولان شهرستان پیشوا رسما به بهره‌برداری رسید.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.