• تاریخ انتشار : 1403/02/22 - 10:59

آزمون مرحله دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان برگزار شد

آزمون‌ مرحله دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت آموزشی، آمادگی تیم‌های دانشجویی برای شرکت در شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور از اسفندماه  آغاز شد و به دستور معاون آموزشی دانشگاه کلاس‌های آمادگی المپیاد شکل گرفت.

هم اکنون در مرحله برگزاری آزمون‌های غربالگری درون دانشگاهی قرار داریم که در این راستا آزمون‌های غربالگری حیطه همگرایی در علوم پایه در دو مرحله در فروردین و اردیبهشت به مدیریت دکتر حسن نیک نژاد و دکتر طیبی برگزار شد.

براساس این گزارش در حیطه مذکور  145 نفر از دانشجویان دانشگاه ثبت نام کرده بودند که  پس از غربالگری های مربوطه در نهایت 15 نفر برای مرحله اول آزمون کشوری معرفی می شوند.