• تاریخ انتشار : 1402/09/13 - 13:46

آزمون کتبی دانشنامه تخصصی در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد

سی و نهمین آزمون کتبی دانشنامه تخصصی دندانپزشکی صبح امروز دوشنبه 13 آذرماه در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده دندانپزشکی، این آزمون با حضور 163 داوطلب در چهار رشته جراحی دهان، فک و صورت، دندانپزشکی ترمیمی، بیماری‌های دهان، فک و صورت و ارتودانتیکس برگزار شد.

دکتر محمد بهناز مسئول اجرایی آزمون دانشکده دندانپزشکی به همراه ناظران دبیرخانه آموزش دندانپزشکی بر روند اجرایی این امتحان نظارت داشتند.

براساس این گزارش دکتر رضا یزدانی دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت به همراه دکتر سورنا وهبی رییس دانشکده دندانپزشکی از نزدیک نحوه اجرای آزمون مذکور را مورد بازدید قرار دادند.

ﻧﺘﺎﯾﺞ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﺘﺒﯽ عصر دوشنبه 13 آذرماه 1402 از ﻃﺮﯾﻖ ﺳﺎﯾﺖ ﺳﻨﺠﺶ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺍﻋﻼﻡ می‌شود و پذیرفته شدگان آزمون کتبی نیز باید 14 و 15 آذرماه در آزمون شفاهی رشته تخصصی خود شرکت کنند.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.