• تاریخ انتشار : 1402/11/16 - 11:33

اجرای طرح ویزیت رایگان درشرق تهران

همزمان با ایام دهه فجر 1402 طرح ویزیت رایگان در محله اسدی شرق تهران اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز بهداشت شرق،دکتر امیرعلی فریدونفر ضمن بیان این مطلب گفت:  این طرح در راستای اهداف خانه مشارکت مردم درسلامت منطقه13 با همکاری مرکز بهداشت شرق تهران و شهرداری منطقه اجرا شد.

رییس مرکز بهداشت شرق  تهران یادآور شد که این برنامه ویزیت رایگان در ایام دهه مبارک فجر با شعار  جشن ملی، مشارکت پرشور، آینده روشن برگزار شد.

دکتر فریدونفر با اشاره به خدماتی که در قالب این برنامه ارایه شد افزود: در برنامه‌های ویزیت رایگان به ویژه در محلات کم برخوردار از پزشکان طراز اول شرق تهران برای ارایه خدمت به مردم دعوت به همکاری می‌شود.

به گفته وی در این طرح ویزیت رایگان دکتر جمالیان فوق تخصص قلب و عروق و رییس بیمارستان لواسانی، دکتر توفیقی متخصص داخلی، دکتر پایندان روانپزشک، دندانپزشک مرکز بهداشت شرق، کارشناس مامایی، مشاور سلامت روان و مشاوره تغذیه مشارکت داشته و به خدمت‌رسانی به مردم پرداختند.

دکتر فریدونفر خاطرنشان کرد: در قالب این برنامه 150 نفر از مردم محله اسدی  به صورت رایگان ویزیت شده و مشاوره های لازم را دریافت کردند.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.