• تاریخ انتشار : 1403/01/11 - 13:53
توسط دکتر زالی صورت گرفت:

ارزیابی روند خدمت‌رسانی در بیمارستان انصارالغدیر بومهن

رییس دانشگاه در یازدهمین روز از نوروز 1403 روند خدمت‌رسانی در بیمارستان انصار الغدیر بومهن را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، دکتر علیرضا زالی به همراه مژگان جزی‌زاده کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه و دکتر ناصر خرمی مدیرحراست دانشگاه صبح  امروز در سفری یکروزه روند خدمت‌رسانی در بیمارستان انصار الغدیر بومهن را مطلوب توصیف کرد.

دکتر زالی و هیئت همراه در سفری یکروزه  عازم شهرستان بومهن شدند، رییس دانشگاه ضمن بازدید از نحوه ارایه خدمت به بیماران در بیمارستان انصارالغدیر بومهن، فرارسیدن  سال نو  را به پزشکان، پرستاران و پرسنل این بیمارستان تبریک گفت و از خدمات آنان در طول یکسال گذشته و ایام تعطیلات نوروزی قدردانی کرد.

دکتر زالی همچنین از بخش‌های مختلف این بیمارستان نظیر اورژانس، مراقبت‌های ویژه، بخش‌های بستری، اتاق عمل، داروخانه و مرکز پیشگیری از هاری  بازدید کرد.

وی در ادامه ضمن عیادت از بیماران به گفت‌ و گو با آنان پرداخت و نحوه خدمت‌رسانی به بیماران را مورد بررسی قرار داد.

کدخبرنگار:۷۷۰۱س.ق