اخبار

  • تاریخ انتشار : 1403/02/22 - 10:23
  • بازدید : 404
  • تعداد بازدید : 371
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مروری بر زندگی استاد ناصر سیم‌فروش

از تحصیل در شیکاگو تا طبابت در جبهه‌های جنگ+ویدئو

کارنامه حرفه‌ای دکتر ناصر سیم‌فروش استاد تمام اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که به تازگی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه مورد تجلیل قرار گرفت، پر از دستاوردهای علمی درخشان است و همین دستاوردها او را در زمره چهره‌های ماندگار علم پزشکی قرار می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، تجلیل از دکتر ناصر سیم‌فروش در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی که 18 اردیبهشت ماه 1403 برگزار شد بهانه‌ای شد تا با زندگی علمی و افتخارات این استاد برجسته و پیشکسوت دانشگاه بیشتر آشنا شویم.

دکتر سیم‌فروش زاده 1326 در تهران، استاد تمام اورولوژی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که علاوه بر کسب جوایز گوناگون علمی، سابقه عضویت در تیم پزشکی امام خمینی (ره) بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تا حضور در جبهه‌های جنگ را در کارنامه دارد.

وی سال ۱۳۴۴ وارد دانشکده پزشکی دانشگاه تهران شد وپس از فارغ‌التحصیلی در سال ۱۳۵۱ از دانشکده پزشکی و سه سال خدمت به عنوان پزشک عمومی، برای گرفتن تخصص عازم آمریکا شد.

دکتر سیم فروش پس از یک سال انترنی جراحی در شهر بالتیمور، وارد سال اول دستیاری جراحی در شهر شیکاگو آمریکا شد و در نهایت پس از طی پنج سال دستیاری، در سال ۱۳۵۹ با موفقیت در رشته جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی از آمریکا فارغ التحصیل شد و در همان سال با وجود پیشنهادهای فراوان برای ماندن در آمریکا، با توجه به نیاز شدید کشور، به ایران برگشت.

با شروع جنگ، وزیر بهداشت از وی درخواست کرد به خاطر نیاز شدید کشور، یک مرکز درمانی بیماری‌های کلیه تاسیس کند و این درخواست با تاسیس بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد محقق شد.

دکتر سیم‌فروش درباره بازگشتش به کشور می‌گوید: "در گیر و دار تحصیل بود که خبر جنگ در سراسر دنیا پیچیده بود: پنج سال دوره تخصص من بود و 11 روز بعد از اتمام تخصص به کشور برگشتم. آن زمان انقلاب شده بود و من حتی می‌خواستم تحصیلم را نصفه کاره ول کنم و برگردم. هر روز از این کانال به آن کانال وقایع را پیگیری می‌کردم و آن دوران بسیار سخت بود. همه به من می گفتند به ایران برنگرد، دانشگاه‌ها بسته است و نمی‌توانی کار کنی؛ پل های پشت سرت را خراب نکن.در پاسخ به آنها می‌گفتم من هم مثل بقیه مردم هستم و می‌خواهم به سیل خروشان مردم بپیوندم."

وی علاوه بر فعالیت‌های‌ بی‌نظیر در حوزه درمان به نحو برجسته‌ای در بخش‌های پژوهشی فعال بوده و بیش از 200 مقاله علمی در در نشریات علمی بین‌المللی منتشر کرده است. این استاد برجسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در همایش چهره‌های ماندگار به عنوان چهره ماندگار کشوری معرفی شد.

او نایب رییس انجمن بین المللی اورولوژی است و تالیف نخستین کتاب جامع اورولوژی ایران به عنوان مرجع امتحانات دانشنامه کشوری، راه اندازی بخش اورولوژی و پیوند کلیه بیمارستان لبافی نژاد در سال ۱۳۶۰، راه اندازی مرکز ضایعات نخاعی جانبازان، ایجاد نخستین بخش جراحی کلیه اطفال در مرکز پزشکی شهید دکتر لبافی نژاد در سال ۱۳۷۵، تأسیس فلوشیپ فوق تخصصی پیوند کلیه در کشور، تاسیس فلوشیپ فوق تخصصی جراحی کلیه اطفال (اورولوژی اطفال) و تاسیس فلوشیپ فوق تخصصی لاپاراسکوپی و آندویورولوژی را در کارنامه دارد.

دکتر سیم‌فروش در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از جانفشانی شهدا و ایثارگران برای حفظ اقتدار کشور قدردانی کرد و گفت: "در سال‌های فعالیت خود به توصیه مقام معظم رهبری، همواره شاگرد‌پروری را در صدر کارهای خود قرار داده‌ام.

وی با بیان اینکه در روزهای آغازین پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با بحران پزشک مواجه بودیم، افزود: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به خودکفایی در حوزه پزشکی دست یافته‌ایم و با افتخار مجرب‌ترین پزشکان در سراسر دنیا پزشکانی از این مرزو بوم هستند.


استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه مرجعیت آموزش در منطقه متعلق به ایران است، آینده علمی کشور را بسیار درخشان توصیف کرد و افزود: بدون شک تربیت پزشک و انتقال دانش کار بسیار دشواری است، این مهم در کشور ما با بالاترین استانداردها اجرا می‌شود."

انتهای پیام/

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 142211
کلید واژه