• تاریخ انتشار : 1402/03/21 - 10:32
در مراسم روز جهانی ایمنی غذا؛

استاد دانشکده تغذیه، دانشمند برتر کشور شد

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم روز جهانی ایمنی غذا از طرف رییس سازمان غذا و دارو به عنوان دانشمند برتر کشور در علوم ایمنی مواد و صنایع غذایی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید هدایت حسینی عضو هیئت علمی دانشگاه و استاد دانشکده تغذیه و صنایع غذایی در مراسم روز جهانی ایمنی غذا که در وزارت بهداشت برگزار شد، از طرف رییس سازمان غذا و دارو به عنوان دانشمند برتر کشور در علوم ایمنی مواد و صنایع غذایی انتخاب و تقدیر شد.

متن لوح به شرح زیر است:

"جناب آقای دکتر هدایت حسینی

دستیابی به توسعه پایدار، در گرو تلاش‌ها و خلاقیت فرهیختگان عرصه‌های دانش و پژوهش است و تکریم ایشان امری است شایسته که ریشه در فرهنگ ایران اسلامی دارد. در سالروز گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا، بر خود فرض می‌دانیم مراتب تقدیر و سپاس خود را از همت، تلاش، تعهد و ایثار ستودنی حضرتعالی در مسیر آفرینش، انتقال و اعتلای دانش ایمنی و صنعت مواد غذایی که نقشی انکارناپذیر در سلامت جامعه دارد ابراز نماییم.

امید است در سایه الطاف خداوند منان همواره سلامت و موفق باشید.

دکتر سید حیدر محمدی

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو

دکتر فرامرز خداییان

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی"

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.

اخبار مهم دیگر:

اعطاي نشان پيمان جشنواره فارابي به استاديار دانشگاه به عنوان دانشمند برتر
استادیار دانشکده پرستاری و مامایی موفق به کسب عنوان دانشمند برتر و دریافت تندیس پیمان سیزدهمین جشنواره چشم پزشکی فارابی شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه در فهرست دانشمندان یک درصد برتر علوم پزشکی جهان قرار گرفت
در نتایج جدید رتبه بندی ESI دانشمندان علوم پزشکی کشور، "دکتر امیر محمد مرتضویان" استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای اولین بار به جمع دانشمندان 1 درصد برتر پراستناد جهان پیوست.