اخبار

  • تاریخ انتشار : 1401/03/18 - 15:07
  • بازدید : 301
  • تعداد بازدید : 299
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از روند تکمیل بیمارستان الغدیر بومهن

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از روند تکمیل فاز دوم بیمارستان الغدیر بومهن بازدید کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از روند تکمیل فاز دوم بیمارستان الغدیر بومهن بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به نقل از معاونت توسعه مدیریت و منابع، دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه محمد حسین سعیدی مدیر امور مالی، کوروش عابدینی مدیر توسعه منابع فیزیکی و عمرانی و سایر مدیران این معاونت، دوشنبه 16 خرداد از بیمارستان الغدیر بومهن بازدید کردند.
 
 
دکتر خدادوست ضمن بازدید از فاز اول این بیمارستان که به بهره برداری رسیده است، گفت: تمام ظرفیت های بیمارستان باید برای ارایه خدمات درمانی به بیماران مورد استفاده قرار گیرد.
 
 
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همچنین در جریان روند تکمیل فاز دوم بیمارستان الغدیر شهرستان بومهن نیز قرار گرفت و در حاشیه این بازدید تصریح کرد: تمام تلاش مسئولان دانشگاهی، تسهیل در خدمات رسانی به جامعه تحت پوشش است، در همین راستا ارتقای کیفیت خدمات رسانی به آحاد مردم جامعه در حومه پایتخت در دستور کار قرار دارد.
 
 
وی تصریح کرد: تکمیل فرایند ساخت بیمارستان ها از اولویت های این معاونت است.
 
 
مهندس کوروش عابدینی مدیر توسعه منابع فیزیکی و عمرانی دانشگاه در این بازدید ضمن ارایه توضیحاتی از روند پیشرفت اجرای فاز دوم بیمارستان الغدیر بومهن گفت: با حمایت های همه جانبه رییس و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه روند تکمیل این پروژه در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
 
 
وی همچنین ضمن تشریح فعالیت های صورت گرفته، گفت: امید است در موعد مقرر این عملیات عمرانی به بهره برداری برسد.
 
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیمارستان الغدیر با کمک و همراهی خیرین حوزه سلامت در محله پردیس بومهن واقع شده است.
 
 
انتهای پیام/
کد خبرنگار: 7702 ی.ق
 
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 117483
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.