بررسی جریان بهداشت در فیروزکوه و دماوند با حضور معاون اموربهداشتی دانشگاه
دکتر عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور بررسی روندهای خدمت رسانی سلامت، از واحدهای بهداشتی شهرستانهای دماوند و فیروزکوه بازدید کرد.
دکتر عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور بررسی روندهای خدمت رسانی سلامت، از واحدهای بهداشتی شهرستانهای دماوند و فیروزکوه بازدید کرد.
در ابتدا دکتر عرشی پس از حضور در مرکز خدمات جامع سلامت آبسرد، از بخشهای مختلف این مرکز از قبیل اطاق پزشکان، بهداشت دهان و دندان، مبارزه با بیمارها و بهداشت محیط بازدید به عمل آورد. سپس از روند ساخت ساختمان جدید این مرکز بازدید کرد و بر انتقال واحدها به ساختمان جدید، تکمیل نواقص، تجهیز و اتمام تعمیرات این ساختمان تاکید کرد.
در طی بازدید از واحدهای بهداشتی شهرستان دماوند، دکتر آسیایی و دکتر طهماسبی مدیر و معاون بهداشتی و یونسی مسئول گسترش شبکه بهداشت و درمان دماوند، معاون امور بهداشتی دانشگاه را همراهی می کردند.
در ادامه معاون امور بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه و فعالیتهای مرکز خدمات جامع سلامت هفت تیر بازدید به عمل آورد. وی ضمن مشاهده نحوه ارایه خدمت به مراجعین و بررسی چگونگی ثبت اطلاعات در سامانه سیب، در جهت بهبود ارائه خدمات و ثبت اطلاعات راهکارهایی را بیان کرد. وی سپس از روند بازگشایی معبر 18 متری و ساختمان در حال ساخت بازدید به عمل آورده و در جلسه ای با فرماندار این شهرستان هماهنگی های لازم برای ادامه کار صورت پذیرفت.