• تاریخ انتشار : 1402/06/18 - 09:20

برگزاری کمیته دانشگاهی ازدواج در معاونت بهداشت

اولین نشست کمیته دانشگاهی ازدواج پس از ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و شیوه‌نامه آموزش هنگام ازدواج با حضور معاون بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت بهداشت، این نشست با توجه به ضرورت همکاری‌های بین بخشی در آموزش زوجین هنگام ازدواج و با حضور نمایندگان قوه قضائیه، بهزیستی استان تهران، باشگاه فرهنگی خانواده دانشگاه و سایر اعضای کمیته تشکیل شد.

دکتر محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه در نشست مذکور ضمن تبیین اهداف برگزاری این نشست بر ضرورت آموزش زوجین در تحکیم و پایداری نهاد خانواده تاکید کرد.

وی در سخنان خود معرفی منابع مناسب اطلاع رسانی به خانواده‌ها برای کسب اطلاعات سلامت را ضروری دانست.

به گفته دکتر سهرابی ایجاد پایگاه اطلاع‌رسانی مناسب برای زوجین و برگزاری همایش‌های آموزشی برای مربیان ازدواج از جمله راهکارهای موثر برای دسترسی به اطلاعات صحیح و دقیق است.

معاون بهداشت دانشگاه تاکید کرد که بررسی اثربخش بودن برنامه‌های ‌ارایه شده در این راستا ضروری است.

در ادامه این نشست ضمن تبیین شیوه‌نامه جدید، اعضای حاضر به بحث و تبادل نظر درخصوص اهداف و ضرورت آموزش هنگام ازدواج، نظارت بر جامعیت و اثربخشی بسته‌های آموزشی، مشکلات و چالش‌های برنامه پرداختند.

در خاتمه این نشست مواردی به تصویب رسید که از آن جمله می توان به استانداردسازی فضای کلاس‌های آموزش هنگام ازدواج در واحدهای تابعه، برگزاری دوره آموزشی برای مربیان برنامه ازدواج، ارزیابی آموزش‌ها در سطح دستگاه‌های مربوطه و مداخلات لازم در سطوح میدانی اشاره کرد.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.