اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/03/07 - 12:07
  • بازدید : 456
  • تعداد بازدید : 447
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
دکتر زالی تاکید کرد؛

بهره‌گیری از ظرفیت خیرین در توسعه زیرساخت فیزیکی حوزه بهداشت

رییس دانشگاه با اشاره به ضرورت تسریع توسعه زیرساخت فیزیکی و احداث پروژه های عمرانی در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و نظارت بر این فرایند، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت خیرین در این حوزه تاکید کرد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه در دیدار با روسای شبکه ها و مراکز بهداشت تابعه ضمن تقدیر از زحمات آنان در سال گذشته هدف از نشست‌های ادواری را ارایه دستاوردها، چالشها و پیشنهادهای هر یک از مراکز و شبکه‌ها عنوان کرد.

 

رییس دانشگاه سال جاری را از نظر توسعه زیرساخت فیزیکی و احداث پروژه های عمرانی در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بسیار پرتراکم برشمرد و نظارت و تسریع در تکمیل این پروژه ها را ضروری دانست.

 

دکتر زالی ضمن تقدیر از تلاش خیرین در این حوزه خواستار استفاده از ظرفیت خیرین شهرستان در این زمینه شد.

 

وی با اشاره به بازدیدهای میدانی خود از مراکز بهداشتی و شبکه های شهرستان های تابعه پیشنهاداتی درخصوص بهینه سازی و مولد سازی فضاهای موجود بیان کرد.

 

رییس دانشگاه ضمن تقدیر از تلاش حوزه بهداشت دانشگاه در اجرای برنامه جوانی جمعیت از کسب مقام دوم کشوری توسط دانشگاه خبر داد و خواستار برنامه ریزی بیشتر در این خصوص شد.

 

دکتر زالی افزود:  دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی همواره در حوزه بهداشت در کشور پیشتاز و ممتاز بوده است و بسیاری از دستاوردهای ملی از این دانشگاه منشا گرفته است و این پیشتازی باید حفظ شود.

 

وی در ادامه به برخی از این برنامه‌ها از جمله غربالگری تالاسمی، طرح نمک یددار، بسیج فلج اطفال و غربالگری فشارخون و طرح بیماری‌های منتقله از غذا اشاره کرد.

 

رییس دانشگاه ضمن استقبال از طرح های نوآورانه در حوزه بهداشت گفت: حوزه بهداشت این دانشگاه کماکان باید در قله بدرخشد.

 

دکتر زالی در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح پزشک خانواده در 56 شهر کشور اشاره کرد و خواستار مستندسازی فرایند اجرای این طرح در مراکز و شبکه‌ها بهداشتی دانشگاه شد.

 

طراحی بسته توانمندسازی طب کار، بین‌المللی سازی دستاوردهای حوزه بهداشت دانشگاه، استفاده از ظرفیت‌های رفاهی شهرستانها برای افزایش انگیزه کارکنان، پیشنهاد قرارگرفتن گزارش دهی سریع و دقیق جزو بسته‌های اعتباربخشی بیمارستانها برخی دیگر از موارد مطرح شده توسط رییس دانشگاه بود.

 

دکتر زالی در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از زحمات تمامی حاضران برای آنان در اجرای برنامه ها و وظایف محوله آرزوی توفیق کرد.

 

در بخش دیگری از  این نشست دکتر حسن پیری مشاور اجرایی رییس دانشگاه و مدیر حوزه ریاست ضمن تقدیر از تلاشهای حضار که در خط مقدم خدمت رسانی به مردم ایفای نقش می کنند خاطرنشان کرد که هدف از این نشست های ادواری ارایه دستاوردها و بررسی چالشهای موجود در مناطق تحت پوشش شبکه ها و مراکز بهداشت است.

 

دکترمحمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه نیز در این نشست سال 1401 را سالی پرتلاطم در حوزه بهداشت برشمرد و به احداث پروژه های بهداشتی و  تکمیل زیرساختهای بهداشتی در شهرستانهای تابعه دانشگاه اشاره کرد.

 

دکتر سهرابی با اشاره به توسعه فرایند الکترونیکی در حوزه بهداشت به توسعه سامانه سیب اشاره کرد.

 

معاون بهداشتی دانشگاه در ادامه برخی از اقدامات در حال انجام در حوزه بهداشتی از جمله بازسازی 50 مرکز بهداشتی، اصلاح ساختار اداری و مالی، پیگیری برنامه‌های آموزشی بین‌المللی و تهیه بسته های آموزشی، آموزش جامعه محور و پاسخگو و همکاری تمام مراکز خدمات جامع سلامت در این زمینه را یادآور شد.

 

دکتر شهریار جانبازی مشاور و معاون اجرایی معاون بهداشتی دانشگاه نیز دراین نشست گفت: امسال سال تحول در حوزه بهداشت است و 50 پروژه عمرانی در حوزه بهداشت تعریف شده است که امیدواریم هرچه سریعتر احداث و تجهیز شوند.

 

وی به اجرای برنامه پزشک خانواده در شهرستان فیروزکوه اشاره کرد و یادآور شد که این برنامه منطبق بر نسخه صفر سه اجرا می شود.

 

دکتر جانبازی از مهمترین اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت دانشگاه به بازطراحی سامانه سیب با همکاری شبکه ها و مراکز بهداشتی اشاره کرد که با نگاه پزشک خانواده بروزرسانی شده است و می تواند برای کل کشور قابل استفاده باشد.

 

به گفته وی از شش میلیون جمعیت تحت پوشش دانشگاه یک میلیون و 700 هزار نفر آنها جمعیت شناور هستند و همچنین یک میلیون نفر آنان اتباع هستند که ارایه خدمات بهداشتی به این جمعیت به نحو مطلوبی صورت می گیرد.

 

در این نشست مدیران شبکه های بهداشت و درمان و روسای مراکز بهداشت تابعه ضمن ارایه گزارشی به بیان دستاوردها و چالش‌های موجود در حوزه خود پرداخته و نظرات و پیشنهادهای خود را مطرح کردند که ضرورت تامین وسیله نقلیه برای ماموریتهای کارکنان بهداشتی، کمبود بودجه و نیروی انسانی و خدماتی و پشتیبانی در شهرستانها، جمعیت بالای اتباع در مناطق تحت پوشش، اهمیت سیستم گزارش دهی سریع و دقیق بیمارستانها، فرسودگی تجهیزات آزمایشگاهی و دندانپزشکی در مراکز خدمات جامع سلامت برخی از این موارد بود.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 127162
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.