اخبار

  • تاریخ انتشار : 1403/05/15 - 09:50
  • بازدید : 421
  • تعداد بازدید : 384
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون اجرایی معاونت بین الملل خبر داد

تایید رشته مقطع کارشناسی پزشکی و جراحی دانشگاه در مرجعی بین‌المللی

معاون اجرایی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تایید و به رسمیت شناخته شدن رشته مقطع MBBSدانشگاه در مرجع بین المللی World Directory of Medical Schools خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به نقل از معاونت بین الملل، دکتر اسماعیل توحیدلو ضمن اشاره به داده‌های موجود در خصوص مراکز آموزش پزشکی سراسر جهان عنوان کرد: سازمان بهداشت جهانی در اوایل دوره فعالیت خود، نیاز به فهرستی قابل اعتماد از دانشکده‌های پزشکی جهان داشت تا بتواند محل تحصیل پزشکان جهان را ثبت کند و با حمایت کشورهای عضو، اولین ویرایش فهرست راهنمای دانشکده‌های پزشکی WHO در سال 1953 و آخرین نسخه در سال 2000 منتشر شد.

 

 

وی ادامه داد: در آگوست 2007، WHO  توافق‌نامه‌ای را با دانشگاه کپنهاگ دانمارک برای انتقال مسئولیت توسعه و نگهداری داده‌های موجود امضا کرد. یک سال بعد این اطلاعات، دفترچه راهنمای ابن سینا نام گرفت و در حال حاضر توسط فدراسیون جهانی آموزش پزشکی (WFME) مدیریت می‌شود.

 

 

معاون اجرایی معاونت امور بین الملل ادامه داد: از طرفی فهرست راهنمای آموزش پزشکی بین‌المللی (IMED)  نیز توسط بنیاد غیرانتفاعی فایمر FAIMER مستقر در فیلادلفیا که با هدف ارتقای کیفیت آموزش سلامت فعالیت می‌کند، مدیریت شد و داده‌ها به کمک دو سازمان دیگر Intealth و ECFMG که همچون فایمر در زمینه ارتقای سطح آموزش پزشکی و توسعه سیسات‌های نیروی کار سلامت در سراسر جهان خدمت ارایه می‌دهند، تکمیل شد. این داده‌ها نیز در سال 2002 در دسترس عموم قرار گرفت.

 

 

دکتر توحیدلو گفت: طی جلسه‌ای در سال 2010 تصمیم ادغام دو منبع موجود ابن سینا و IMED گرفته و توافق نامه همکاری بین WFME و FAIMER در مارس 2012 منعقد شد. در نهایت چهارم آوریل 2014، فهرست جدید جهانی دانشکده‌های پزشکی در این وب سایت منتشر شد.

 

معاون اجرایی معاونت بین الملل، World Directory of Medical Schools را یک پرتال بین المللی مورد تایید فدراسیون جهانی آموزش پزشکی (WFME) اعلام کرد که ماموریت آن فهرست کردن تمام دانشکده‌های پزشکی دنیا با اطلاعات دقیق، بروز و جامع از هر دانشگاه است و گفت: هدف این فدراسیون کمک به دانشجویان آینده‌نگر و مقامات نظارتی پزشکی در تصمیم‌گیری آگاهانه در خصوص دانشکده‌های پزشکی و فارغ التحصیلان آن در‌ سراسر جهان است. اطلاع رسانی به محققان و اعضای عمومی در مورد برنامه‌های فعلی و گذشته آموزش پزشکی دنیا نیز از دیگر ماموریت‌های WFME محسوب می‌شود.

 

 

وی تصریح کرد: World Directory of Medical School به عنوان یک موسسه آموزشی به افرادی که دوره‌های آموزشی کامل این موسسه را می‌گذرانند، مدرک پزشکی اولیه و مجوز فعالیت به عنوان پزشک را اعطا می‌کند. اطلاعات کامل دانشکده‌های پزشکی و جزییات برنامه درسی و ثبت نام هر دانشکده روی این پرتال قابل دسترسی است.

 

 

دکتر توحیدلو از به رسمیت شناختن رشته مقطع کارشناسی پزشکی و جراحی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسط این پرتال بین‌المللی خبر داد و بیان کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی دارای مجوز رشته مقطع MBBS ، از جمله دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به ورود و معرفی این دوره که به دانشجویان غیر ایرانی اختصاص دارد، اقدام کردند.

 

 

به گفته وی، بر اساس گزارش فدراسیون جهانی آموزش پزشکی و با توجه به جایگاه ملی و بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فارغ التحصیلان این دانشگاه در رقابت با فارغ التحصیلان سایر دانشگاه‌ها دارای امتیاز بالاتری برای پذیرش و جذب در دانشگاه‌های آمریکایی و کانادایی هستند.

 

 

معاون اجرایی معاونت امور بین الملل اظهار کرد: پیش از این، رشته پزشکی مقطع عمومی (MD) دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در این مرجع ثبت شده بود.

 

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این فهرست جهانی نام بیش از چهار هزار دانشکده پزشکی در حال فعالیت لیست شده است و فدراسیون WFME و موسسه  FAIMERبرای جمع‌آوری اطلاعات جدید در مورد دانشکده‌های پزشکی جهان و افزودن این اطلاعات به فهرست جهانی، با یکدیگر همکاری دارند.

 

 

برای مشاهده صفحه اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این پرتال و کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

 

 

انتهای پیام/

کد خبرنگار: 7702ی.ق

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 144971
کلید واژه