• تاریخ انتشار : 1402/12/12 - 13:03

ثبت نام مجدد آزمون دستیاری پزشکی آغاز شد

ثبت نام در پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی و تکمیل مدارک از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز سنجش آموزش پزشکی، ثبت نام و ویرایش مدارک  شرکت در پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی برای آخرین بار از امروز شنبه ۱۲ اسفند تا ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه ۱۴ اسفندماه 1402  بر روی سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی فعال خواهد شد.

متقاضیان باید با مطالعه دقیق دفترچه راهنمای آزمون، نسبت به ثبت نام و تکمیل مدارک در مهلت مقرر اقدام کنند.

افرادی که قبلا هزینه آزمون را پرداخت و کد پیگیری دریافت کرده اما موفق به ثبت نام نشدند، می‌توانند در این بازه زمانی ثبت نام خود را تکمیل کنند.

براساس این اطلاعیه داوطلبانی که قبلا ثبت نام خود را انجام داده‌اند و مدارک آنها توسط کارشناسان بررسی شده است نیز باید به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی و قسمت تکمیل مدارک مراجعه کرده و وضعیت مدارک خود را بررسی کنند تا درصورت نقص مدارک، نسبت به رفع آن اقدام کنند.

کدخبرنگار:  7700 س.ع