• تاریخ انتشار : 1402/11/17 - 13:17

درخشش مددکاران دانشگاه در همایش کشوری مددکاری اجتماعی

مددکاران اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با کسب 4 رتبه در جمع برترین های مددکاری کشور قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت درمان، در همایش کشوری مددکاری اجتماعی که با شعار «آینده مشترک در سایه عدالت اجتماعی» در سالن امام جواد(ع) وزارت بهداشت برگزار شد، از خدمات مددکاران اجتماعی نمونه دانشگاه تقدیر شد.

در همایش مذکور براساس رتبه بندی کشوری شهره سادات میرباقری مسئول مددکاری معاونت درمان دانشگاه عنوان مسئول  مددکاری اجتماعی برتر کشوری و لیلا نیکی قلی زاده مسئول مددکاری اجتماعی بیمارستان شهید مدرس عنوان «مددکار نمونه بیمارستانی در استان تهران » در سال 1402 را به خود اختصاص دادند.

همچنین شهره سادات میرباقری مسئول مددکاری اجتماعی معاونت درمان با ارایه تجربه برتر با عنوان « طراحی چک لیست ارزیابی مسئول مددکاری اجتماعی بیمارستان برای دریافت ردیف مسئول واحد » و فرهاد حسنی مددکار اجتماعی بیمارستان امام حسین( ع ) برای «تالیف، ترجمه و افزایش دانش در حوزه مددکاری اجتماعی» به عنوان پژوهشگر برتر این حوزه برگزیده شدند.

براساس این گزارش شهره سادات میرباقری برای پنجمین سال متوالی به عنوان مسئول برتر در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از سوی وزارت بهداشت برگزیده می‌شود.

همایش کشوری روز ملی مددکاری با حضور رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، رییس گروه سلامت اجتماعی فرهنگستان علوم پزشکی، دبیر مرجع ملی حقوق کودک، رییس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت و جمعی از استادان و فعالان این حوزه برگزار شد.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.