اخبار

  • تاریخ انتشار : 1401/05/05 - 13:58
  • بازدید : 587
  • تعداد بازدید : 581
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دکتر منوچهر دوایی استاد برجسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درگذشت

دکتر منوچهر دوایی استاد برجسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و معلم ماندگار علم و اخلاق درگذشت.

دکتر منوچهر دوایی استاد برجسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و معلم ماندگار علم و اخلاق درگذشت.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر منوچهر دوایی سال 1315 در تهران متولد شد، وی متخصص جراحی با گرایش جراحی اطفال، جراحی سرطان و جراحی دستگاه گوارش بود.


دکتر دوایی که سابقه بیش از سه دهه عضویت در فرهنگستان علوم پزشکی ایران را در کارنامه داشت، یکی از اعضای تیم پزشکی امام خمینی (ره)، رهبر انقلاب اسلامی بود و شهید چمران را نیز بدون بیهوشی عمل کرده بود.

وی نخستین رییس دانشگاه شهید چمران اهواز بعد از انقلاب، جراح جنگ و همچنین مؤلف و مترجم چندین کتاب پزشکی بود و از سال 1347 به جامعه دانشگاهی و پزشکی کشور خدمت کرده بود.

دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در پیامی درگذشت دکتر دوایی را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

"انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت دکتر منوچهر دوایی، اسوه علم و اخلاق در جامعه پزشکی و دانشگاهی و یکی از مفاخر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موجب تالم و تاثر فراوان شد.

دکتر دوایی که بیشتر عمر گرانبها و پربرکتش با تلاشی خالصانه و خستگی‌ناپذیر صرف اعتلای میهن اسلامی و خدمت به همنوعان شد، با تربیت شاگردانی ممتاز، نام خود را برای همیشه در سپهر دانش ایران جاودانه کرد.

خدمات برجسته این استاد خوشنام و برجسته در عرصه‌های علم، پژوهش، آموزش و خدمت از یادها نخواهد رفت و بدون شک فقدان این پزشک حاذق و متواضع که تمام دغدغه‌اش درمان بیمارانی بود که چشم امید به دستانش دوخته بودند، برای جامعه پزشکی جبران‌پذیر نخواهد بود.

درگذشت این استاد ارجمند را به خانواده معزز و بازماندگان ایشان و جامعه پزشکی کشور تسلیت عرض کرده و از خداوند متعال برای ایشان مغفرت الهی و علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل واجر جزیل مسئلت دارم.

دکتر علیرضا زالی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی"

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7703م.ر

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,اسلایدر خبری
  • کد خبر : 119142
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.