• تاریخ انتشار : 1402/02/09 - 14:42

روز شمار هفته ملی جوانی جمعیت اعلام شد

هفته ملی جوانی جمعیت سال 1402 با شعار " سهم من از جوانی ایران؟" از ۲۴ تا ۳۰ اردیبهشت ماه اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از  ستاد ملی جمعیت، گاظم فروتن  دبیر ستاد ملی جوانی جمعیت گفت:  30 اردیبهشت سالروز ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت توسط رهبر معظم انقلاب در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز ملی جمعیت نامگذاری شده است.

دبیر ستاد ملی جوانی جمعیت با اشاره به شعار امسال این هفته ملی مبنی بر «سهم من از جوانی ایران؟» یادآور شد که نامگذاری روزهای این هفته با محوریت شعار مذکور صورت گرفته است.

وی یادآور شد: تقویت هویت مادری، تحکیم خانواده و تقویت نشاط درون خانواده، تک فرزندی و عوارض آن، مقابله با مسئله سقط جنین، ناباروری، دلایل و راهکارها، ترویج ازدواج به وقت نیاز و جوانی جمعیت، دستاوردها و پیامدها از جمله محورهای رویداد جوانی جمعیت و سند تحول جمعیتی هستند.

به گفته دبیر ستاد ملی جوانی جمعیت عناوین هفته ملی جوانی جمعیت سال 1402 به شرح زیر است:

یکشنبه 24 اردیبهشت ماه: رسانه و جوانی جمعیت

دوشنبه 25 اردیبهشت ماه: مدیران و جوانی جمعیت

سه شنبه 26 اردیبهشت ماه: خانواده موفق و جوانی جمعیت

چهارشنبه  27 اردیبهشت ماه: دستگاه‌های دولتی و جوانی جمعیت

پنج شنبه  28 اردیبهشت ماه: شرکت‌های خصوصی و جوانی جمعیت

جمعه 29 اردیبهشت ماه: نخبگان و جوانی جمعیت

شنبه 30 اردیبهشت ماه:  گروه‌های مردم نهاد و جوانی جمعیت

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.