دکتر زالی مطرح کرد؛
لزوم ایجاد سیستم فعال استعدادیابی در دانشگاه
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به لزوم برنامهریزی برای شناسایی دانشجویان نخبه و استعداد درخشان در دانشگاه بر تبدیل این حوزه به یک سیستم فعال استعدادیابی و نخبهیابی تاکید کرد تا با ایجاد چرخهای بتواند فعالیتهای دانشجویی را افزایش داده و از ظرفیتهای خود دانشجویان در آن استفاده شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، نشست هماندیشی برگزاری پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه با حضور دکتر زالی رییس دانشگاه و مسئولان کمیتههای علمی حیطههای پنجگانه پانزدهمین المپیاد علمی برگزار شد.
دکتر زالی رییس دانشگاه در این نشست با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به حوزه استعداد درخشان در دانشگاه گفت: حضور نخبگان در دانشگاه باعث جهش و پیشرفت دانشگاه میشود.
استفاده از ظرفیت و تجارب دانشجویان فارغ التحصیل استعداد درخشان، تشویق و افزایش انگیزه دانشجویان، تقدیر از تلاشهای اساتید همکار با حوزه استعدادهای درخشان، گسترش ساختار فیزیکی دفتر استعدادهای درخشان، برگزاری جشنواره و رویدادی در حوزه استعدادهای درخشان توسط دانشگاه برخی از تاکیدات رییس دانشگاه در این نشست بود.
دکتر زالی در خاتمه سخنان خود ضمن اعلام حمایت از تیم دانشجویی المپیاد دانشگاه ابراز امیدواری کرد که شاهد توفیق و افتخارآفرینی آنان در پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور باشیم.
در ادامه نشست دکتر شاهین شادنیا معاون اجرایی معاونت آموزشی نیز به بیان فعالیتهای صورت گرفته در مرحله اول آزمون غربالگری المپیاد و معرفی منتخبان برای شرکت در آزمون نهایی پرداخت.
وی در سخنان خود ضمن بیان پیشنهادهایی موضوع اعطای پایههای تشویقی برای اساتید حیطههای المپیاد بر اساس سنوات همکاری آنان با این حوزه را مطرح کرد.
در ادامه نشست مذکور دکتر کیاندخت قناتی سرپرست دفتر استعدادهای درخشان و نخبگان دانشگاه ضمن ارایه گزارشی درخصوص نحوه برگزاری المپیاد در سالهای گذشته به ارایه پیشنهادهای برای رفع مشکلات موجود در این زمینه پرداخت.
به گفته وی آزمون مرحله اول غربالگری المپیاد علمی امسال تیرماه برگزار شد که در این آزمون 56 دانشجوی دانشگاه در پنج حیطه کارآفرینی، کسب و کار، همگرایی علوم پایه، استدلال بالینی و آموزش پزشکی شرکت داشتند.
وی افزود: از شرکت کنندگان 34 دانشجو با رتبه های بسیار خوبی برگزیده شدند که در شهریورماه در آزمون مرحله دوم شرکت خواهند کرد و امیدواریم برای دانشگاه مدال آور باشند.
سرپرستان حیطههای پنج گانه المپیاد نیز در این نشست ضمن بیان نظرات و تجارب سالهای گذشته به بیان پیشنهادها و راهکارهایی برای ارتقای فعالیت و عملکرد دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه در این حوزه پرداختند.
در خاتمه این نشست دکتر زالی رییس دانشگاه با اهدای لوح تقدیر از زحمات و همکاری سرپرستان حیطههای مختلف المپیاد تقدیر کرد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7700 س.ع