اخبار

  • تاریخ انتشار : 1397/07/14 - 10:28
  • بازدید : 863
  • تعداد بازدید : 176
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده داروسازی دانشگاه

دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی 98-97 دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه خانواده هایشان از محل دانشکده بازدید و از نزدیک با محیط آموزشی و قسمت های مختلف آن آشنا شدند.

دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی 98-97 دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه خانواده هایشان از محل دانشکده بازدید و از نزدیک با محیط آموزشی و قسمت های مختلف آن آشنا شدند.
درابتدای مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی 98-97 دانشکده داروسازی؛ دکتر وحیدی رئیس دانشکده ضمن خیرمقدم به دانشجویان و با اشاره اجمالی به تاریخچه دانشکده و معرفی بخش های مختلف آن، نکاتی را درخصوص لزوم نظارت غیرمستقیم و متعادل والدین برفرزندانشان، عنوان کرد.
رئیس دانشکده داروسازی درادامه از دانشجویان خواست با یک همت مضاعف همراه با ویژگی های یک دانشجوی مسلمان عزم خویش را جذب و در راه تعالی علم واخلاق با راهنمایی اساتید مشاور و پیشکسوتان عرصه تعلیم و تعلم، کوشا باشند.
سپس دکتر مرتضوی معاون آموزشی دانشکده در سخنانی به معرفی رشته داروسازی، واحدهای درسی آن، معرفی گروه های آموزشی و مجموعه قوانین و مقررات آموزشی پرداخت.
همچنین دکتر نادری معاون پژوهشی دانشکده داروسازی نیز دربخش دیگری از مراسم مذکور به معرفی حوزه های مختلف زیرمجموعه خویش پرداخت.
درپایان مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده داروسازی، نمایندگان تشکل های دانشجویی و کمیته پژوهشی دانشکده با سخنرانی و پخش کلیپ؛ به معرفی فعالیت های دانشجویی خود و چگونگی عضویت دانشجویان پرداختند.


 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 68162
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.