• تاریخ انتشار : 1403/02/16 - 09:43

پیام تسلیت دکتر زالی در پی درگذشت پرستار بیمارستان لقمان حکیم

دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، درگذشت مهرداد فرامرزی شهرکی پرستار بیمارستان لقمان حکیم را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، متن پیام تسلیت دکتر علیرضا زالی به شرح زیر است:

"انالله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت پرستار عزیز و جوان برومند مهرداد فرامرزی شهرکی، همکار سخت‌کوش و مهربان بیمارستان لقمان حکیم که عمر کوتاه ولی پربار خود را صرف خدمت به مردم کرد، موجب تالم و تأثر فراوان شد.

اینجانب ضمن ابراز تاسف برای فقدان این فرزند دانشگاه، مراتب تسلیت خود را به خانواده داغدار ایشان، جامعه پرستاری، همکاران و دوستان آن مرحوم اعلام می‌دارم.

برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان از درگاه یگانه متعال صبر مسئلت دارم.

دکتر علیرضا زالی

رییس دانشگاه"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، مهرداد فرامرزی شهرکی پرستار 31 ساله  و نیروی رسمی دانشگاه بیش از هشت سال در بیمارستان لقمان حکیم دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به عنوان پرستار اورژانس مسمومین خدمات ارزنده‌ای به مردم ارایه داد.

وی  14 اردیبهشت ۱۴۰۳ درگذشت و امروز 16 اردیبهشت در شهر زادگاهش به خاک سپرده می‌شود.

کدخبرنگار:7701س.ق

• گروه خبری : 141918