• تاریخ انتشار : 1402/09/22 - 10:09
توسط دانشجویان دانشکده بهداشت و ایمنی صورت گرفت:

کسب رتبه برتر در رویداد استارتاپی

دانشجویان دانشکده بهداشت و ایمنی موفق به کسب رتبه سوم در رویداد استارتاپی فینوس شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده بهداشت، در رویداد استارتاپی فینوس که آذرماه در دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد، ایده دانشجویان این دانشکده رتبه سوم را کسب کردند.

این تیم دانشجویی متشکل از فاطمه هاشمی دزکی، سوما محمدی سراب، مبینا خانقائی و اسماء میرزا حسن پور دانشجویان کارشناسی  ارشد سلامت سالمندی و عضو کمیته فناوری این دانشکده بهداشت و ایمنی در رویداد مذکور به ارایه ایده خود با عنوان "THE GUIDING LIGHT OF DEMENTIA IN OLD AGE" پرداختند.

نماینده این تیم دانشجویی خاطرنشان کرد که این ایده مبتنی بر اپلیکشن بوده و به منظور کاهش اختلالات شناختی در جامعه طراحی شده است.

وی یادآور شد: دمانس بیماری است که بر حافظه، توانایی فکر کردن و انجام فعالیت‌های روزانه فرد تاثیر می‌گذارد. این بیماری دارای سیر پیشرونده بوده و پیامدهای اقتصادی، اجتماعی، روانی و جسمی نه تنها برای بیمار بلکه برای مراقبان، خانواده و جامعه نیز در بردارد.

براساس این گزارش در این رویداد روز اول در راستای مهارت‌های استارتاپی، کارگاه‌های آموزشی توسط منتورهای مربوطه برگزار شد. در روز دوم این رویداد نیز ایده های ارایه شده با حضور 14 تیم چهار نفره از دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی پایتخت مورد داوری قرار گرفت و ایده‌های برتر معرفی شدند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار مراکز و دانشکده ها

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.