اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/03/24 - 10:55
  • بازدید : 793
  • تعداد بازدیدکننده : 781
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گوشت و مرغ منجمد را مستقیم بپزیم؟

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.

دکتر غزاله اسلامیان در گفت‌و گو با خبرنگار دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این‌که انجماد باعث می‌شود که باکتری‌ها، مخمرها، کپک‌ها و سایر میکروب‌های گوشت و مرغ غیرفعال ‌شوند اظهار کرد: زمانیکه یخ گوشت باز شود میکروب‌ها می‌توانند مجددا فعال و تکثیر شوند.

 

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در پاسخ به این سوال که گوشت منجمد را می‌توان مستقیما برای پختن غذا استفاده کرد یا خیر؟ گفت: این کار مشکلی برای سلامت گوشت ایجاد نمی‌کند ولی باید زمان پخت را تا 50 درصد بیشتر درنظر بگیریم و از پخت کامل مطمئن شویم.

 

دکتر اسلامیان توصیه کرد: اگر گوشت یا مرغ را فریز می‌کنید، در قطعات کوچک‌تر برش دهید تا از پخت کامل آن مطمئن شوید.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: اطمینان حاصل کنید که گوشت و مرغ به دمای داخلی امن ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتی‌گراد) رسیده است با این حال، چند استثنا در این قانون وجود دارد به عنوان مثال نباید مرغ و گوشت منجمد را در آرام‌پز یا در مایکروویو پخت چراکه این روش‌‌ها باعث می‌شوند که مرغ و گوشت برای مدت طولانی در دمای ناامن باقی بماند.

 

وی با تاکید بر اینکه یخ زدایی گوشت و مرغ در دمای یخچال ایمن‌ترین روش است، گفت: افرادی که وقت کمتری در اختیار دارند می‌توانند از وان یا حمام آب سرد یا برنامه برفک زدایی مایکروویو خود استفاده کنند.

 

دکتر اسلامیان اضافه کرد: رعایت نکات ایمنی غذایی می‌تواند به افراد در حفظ سلامت و جلوگیری از مسمومیت غذایی کمک کند.

انتهای پیام/

کدخبرنگار:7701س.ق

  

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • گروه خبری : 127742

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.

اخبار مهم دیگر:

لزوم رعایت نکات بهداشتی هنگام مصرف گوشت برای جلوگیری از تب کریمه کنگو
لزوم رعایت نکات بهداشتی هنگام مصرف گوشت برای جلوگیری از تب کریمه کنگو
متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی هنگام ذبح حیوان، گفت: با توجه به آغاز فصل گرما، برای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو باید گوشت خریداری شده را قبل از مصرف ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه قرار داد.