جستجو

تازه های نشر

تازه های نشر | کتاب

عفونت‌ها و مسمومیت‌های ناشی از مواد غذایی

عفونت‌ها و مسمومیت‌های ناشی از مواد غذایی
نویسنده :
پروفسور موریس و دکتر وکبا
مولف :
-
مترجم :
دکتر حسن طهماسبی و دکتر مهرداد دلیلی
سال انتشار :
1403/03/21
انتشارات :
دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

 

کتاب عفونت‌ها و مسمومیت‌های ناشی از مواد غذایی muris 2023 تالیف پروفسور موریس و دکتر وکبا توسط دکتر حسن طهماسبی و دکتر مهرداد دلیلی ترجمه و منتشر شده است.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، کتاب عفونت‌ها و مسمومیت‌های ناشی از مواد غذایی muris 2023 یکی از کاملترین رفرنس‌های جهانی در این حوزه است که ترجمه آن تحت نظر دکتر هدایت حسینی و  ویراستاری علمی آن توسط دکتر کیاندخت قناتی و دکتر الهه حسینی صورت گرفته است.

 

در این کتاب 900 صفحه‌ای که ترجمه موریس 2023 است، بیماری‌ها و مسمومیت‌های غذایی ناشی از ویروس‌ها، باکتری‌ها، انگل‌ها، سموم قارچی و سموم ناشی از غذاهای دریایی مورد بررسی قرار گرفته است.

 

کتاب حاضر براساس داوری گروه هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور به عنوان کتاب رفرنس (مرجع) معرفی شده و یکی از جامع‌ترین منابع داخلی در این زمینه در سطح کشور است.

 

این مجلد به عنوان یک منبع ارزشمند می تواند برای دانشجویان بهداشت و ایمنی مواد غذایی، علوم تغذیه، صنایع غذایی، میکروب شناسی پزشکی، پزشکی و تمام گرایش‌های رشته‌های بهداشت در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مورد استفاده قرار گیرد.

 

کتاب مذکور دارای 900 صفحه است که چاپ اول آن سال 1402  انتشار یافته و هر سه سال یکبار براساس آخرین یافته های جهانی به روز می‌شود.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

 

1403/03/21
تازه ترین ها
تازه های نشر - کتاب
دانستنی‌های ضروری درباره آرتریت روماتویید
دانستنی‌های ضروری درباره آرتریت روماتویید
تازه های نشر - کتاب
بیماری های دریچه‌ای قلب؛ نگاهی به علایم، تشخیص و درمان
بیماری های دریچه‌ای قلب؛ نگاهی به علایم، تشخیص و درمان
تازه های نشر - کتاب
عفونت‌ها و مسمومیت‌های ناشی از مواد غذایی
عفونت‌ها و مسمومیت‌های ناشی از مواد غذایی