کتاب عفونتها و مسمومیتهای ناشی از مواد غذایی muris 2023 تالیف پروفسور موریس و دکتر وکبا توسط دکتر حسن طهماسبی و دکتر مهرداد دلیلی ترجمه و منتشر شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، کتاب عفونتها و مسمومیتهای ناشی از مواد غذایی muris 2023 یکی از کاملترین رفرنسهای جهانی در این حوزه است که ترجمه آن تحت نظر دکتر هدایت حسینی و ویراستاری علمی آن توسط دکتر کیاندخت قناتی و دکتر الهه حسینی صورت گرفته است.
در این کتاب 900 صفحهای که ترجمه موریس 2023 است، بیماریها و مسمومیتهای غذایی ناشی از ویروسها، باکتریها، انگلها، سموم قارچی و سموم ناشی از غذاهای دریایی مورد بررسی قرار گرفته است.
کتاب حاضر براساس داوری گروه هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور به عنوان کتاب رفرنس (مرجع) معرفی شده و یکی از جامعترین منابع داخلی در این زمینه در سطح کشور است.
این مجلد به عنوان یک منبع ارزشمند می تواند برای دانشجویان بهداشت و ایمنی مواد غذایی، علوم تغذیه، صنایع غذایی، میکروب شناسی پزشکی، پزشکی و تمام گرایشهای رشتههای بهداشت در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مورد استفاده قرار گیرد.
کتاب مذکور دارای 900 صفحه است که چاپ اول آن سال 1402 انتشار یافته و هر سه سال یکبار براساس آخرین یافته های جهانی به روز میشود.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7700 س.ع