تازه های نشر

1403/02/16
انتشارات :
-

کتاب متتخب کارآزمایی‌های بالینی مداخلات طب ایرانی در بیماری‌های زنان و زایمان توسط دکتر سجاد صادقی و همکاران تدوین و منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، کتاب حاضر توسط دکتر سجاد صادقی، دکتر مرتضی مجاهدی، مهدی فیروزی تدوین و با مقدمه دکتر نفیسه حسینی یکتا مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت منتشر شده است.

این کتاب دارای 196 صفحه و مشتمل بر هشت  بخش  است که خونریزی  غیرطبیعی رحم، اولیگمنوره– هایپومنوره، درد قاعدگی، بیماریهای واژن و سرویکس، مشکلات جنسی، مشکلات بارداری، مشکلات یائسگی و ناباروری  عناوین فصول هشتگانه این کتاب است.

در مقدمه این کتاب ادغام طب ایرانی در نظام بهداشت و درمان منوط به روزآمد کردن مطالب و ارایه مستندات لازم در مورد اثربخشی و ایمنی مداخلات برگرفته از منابع طب سنتی است. هدف از نگارش این اثر معرفی مستندات علمی مربوط به کارآمدی طب ایرانی در مدیریت بیماریهای زنان و زایمان است تا توجه متخصصان زنان و زایمان و پژوهشگران و پزشکان به استفاده از این ظرفیت برگ در پژوهش و درمان جلب شود.

1403/02/16
تازه ترین ها